Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΛαμπερή φιλανθρωπική βραδιά για το ξεκίνημα της easyCruise στην Ελλάδα

Λαμπερή φιλανθρωπική βραδιά για το ξεκίνημα της easyCruise στην Ελλάδα

Παρουσία της κοσμικής Αθήνας, συνεργατών και φίλων του Στέλιου Χατζηιωάννου από όλο τον κόσμο πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, 17 Μαΐου, ένα λαμπερό πάρτι για την έναρξη δραστηριοποίησης της easyCruise στην […]

Παρουσία της κοσμικής Αθήνας, συνεργατών και φίλων του Στέλιου Χατζηιωάννου από όλο τον κόσμο πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, 17 Μαΐου, ένα λαμπερό πάρτι για την έναρξη δραστηριοποίησης της easyCruise στην Ελλάδα. Οι καλεσμένοι του Στέλιου Χατζηιωάννου<...>συγκεντρώθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Μαρίνας Ζέας για να ευχηθούν να είναι καλοτάξιδο το πλοίο easyCruiseOne, που την Παρασκευή, 18 Μαΐου, ξεκίνησε τα ταξίδια του στα ελληνικά νησιά. Μάλιστα, το πρώτο ταξίδι του easyCruiseOne στο Αιγαίο είναι αφιερωμένο στα παιδιά, καθώς τα έσοδα από τις πωλήσεις των καμπίνων θα διατεθούν στο Μαζί για το Παιδί.

Η βραδιά ξεκίνησε με την ξενάγηση των καλεσμένων στους ανανεωμένους χώρους του πλοίου, από τον ίδιο τον Στέλιο Χατζηιωάννου. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο Treatment Room και το Apivita Spa, το restaurant Fusionon4, το sun and moon deck και να θαυμάσουν τις minimal σουίτες του πλοίου.

Το highlight της βραδιάς ήταν η φιλανθρωπική δημοπρασία που διοργάνωσε η easyCruise για να στηρίξει τις προσπάθειες του “Μαζί για το Παιδί”. Μια κεφάτη, σαρωτική Μπέτυ Μαγγίρα ανέβηκε στη σκηνή και με τον δικό της μοναδικό τρόπο δημοπράτησε τις τέσσερις σουίτες του παρθενικού ταξιδιού, συγκεντρώνοντας, χάρη στη γενναιοδωρία των καλεσμένων, 39.000 ευρώ. Ο Στέλιος Χατζηιωάννου διπλασίασε το ποσό που συγκεντρώθηκε από τη δημοπρασία, με αποτέλεσμα το συνολικό ποσό της δωρεάς του, μαζί με τα έσοδα από τις καμπίνες, να φτάσει τις 100.000 ευρώ. Η εκδήλωση έκλεισε με μία συναυλία έκπληξη από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, που έκανε τους καλεσμένους να “σηκώσουν τα χέρια ψηλά”!

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024