Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΝτουμπάι και ¶γιοι Τόποι: Δύο νέοι προορισμοί από την Royal Caribbean Cruises

Ντουμπάι και ¶γιοι Τόποι: Δύο νέοι προορισμοί από την Royal Caribbean Cruises

Νέες κρουαζιέρες σε προορισμούς όπως οι Aγιοι Τόποι και το Ντουμπάι φέρνει η Royal Caribbean Cruises. Πιο συγκεκριμένα, το Vision of the Seas θα αναχωρήσει από τον Πειραιά στις 28 […]

Νέες κρουαζιέρες σε προορισμούς όπως οι Aγιοι Τόποι και το Ντουμπάι φέρνει η Royal Caribbean Cruises. Πιο συγκεκριμένα<...>, το Vision of the Seas θα αναχωρήσει από τον Πειραιά στις 28 Σεπτεμβρίου και 19 Οκτωβρίου για κρουαζιέρα 12 ημερών για να επισκεφτεί τη Λεμεσό, το μεγαλύτερο λιμάνι και δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κύπρου, την πρωτεύουσα του Ισραήλ και πόλη των παραμυθιών, Χάιφα, την Ασντόντ, σημαντικό περιφερειακό βιομηχανικό κέντρο, το Πορτ Σαίντ που ενώνει την Μεσόγειο με την Ερυθρά θάλασσα και την ιστορική Αλεξάνδρεια, την αιγυπτιακή μεγαλούπολη με πλούσιο το ελληνικό στοιχείο και τα αναρίθμητα αρχαία μνημεία, τη Ρόδο, ένα από τα ωραιότερα νησιά της Ελλάδας με πληθώρα φυσικών ομορφιών, την Έφεσο και την Κωνσταντινούπολη, ιστορικό και πολιτισμικό κέντρο της Τουρκίας, καθώς επίσης και κέντρο του ελληνικού στοιχείου για περισσότερα από χίλια χρόνια. Το κρουαζιερόπλοιο πρόκειται να πραγματοποιήσει επίσης και αντίθετο πρόγραμμα 11 ημερών με αναχώρηση από την Κωνσταντινούπολη στις 9 και 30 Οκτωβρίου.

Παρόμοιο ταξίδι θα πραγματοποιήσει και το μικρότερο, αλλά εξίσου πολυτελές Azamara Journey, που θα επισκεφτεί σε 15μερες κρουαζιέρες την Αλεξάνδρεια, το Πόρτ Σαίντ, την Ασντόντ, τη Χάιφα, τη Λεμεσό, την Αντάλια, τη Ρόδο, τη Χίο, τη Μύκονο, τη Σικελία, το Σορέντο και τη Ρώμη. Το κρουαζιερόπλοιο αναχωρεί στις 11 Οκτωβρίου από τον Πειραιά, ενώ το αντίθετο πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί με αναχώρηση από την Ρώμη στις 25 Οκτωβρίου.

Επίσης, το πολυτελές Brilliance of the Seas θα ξεκινήσει από τις αρχές του 2010 τις πρώτες κρουαζιέρες στον Αραβικό Κόλπο, αφού θα πραγματοποιήσει διαδοχικές κρουαζιέρες στην περιοχή από τις 18 Ιανουαρίου μέχρι και τα τέλη Απριλίου. Συγκεκριμένα, το κρουαζιερόπλοιο θα επισκεφτεί το Ντουμπάι, μια από τις πιο ξεχωριστές πόλεις του κόσμου, όπου οι ταξιδιώτες θα μπορούν να επισκεφτούν μεταξύ άλλων το Τζαμί της Τζουμέιρα, το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, καθώς επίσης και τα φημισμένα εμπορικά κέντρα. Η επίσκεψη στο Μασκάτ του Ομάν θα σας δώσει την δυνατότητα να ζήσετε από κοντά τον μουσουλμανικό πολιτισμό μέσα από τα αναρίθμητα αρχαιολογικά μνημεία. Το ταξίδι συνεχίζεται με στάσεις στη Φουτζέιρα και το Aμπου Ντάμπι, μοντέρνες και πολυτελείς πόλεις, που παρόλα αυτά δεν έχουν χάσει την πολιτιστική τους κληρονομιά. Ακολουθεί το Μπαχρέιν, πόλη όπου το μοντέρνο και το αρχαίο στοιχείο συνυπάρχουν αρμονικά και όπου μπορείτε να περιηγηθείτε σε μνημεία, όπως το μεγάλο τζαμί Al Fateh, το κέντρο χειροτεχνίας και το σπίτι του Σεΐχη Isa στην παλιά πόλη Muharrak. Το ταξίδι ολοκληρώνεται με την επιστροφή του κρουαζιερόπλοιου στο Ντουμπάι, όπου οι επιβάτες θα παραμείνουν για ακόμη δύο ημέρες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024