Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηΚΥΠΡΟΣ: Ο προνομιακός προορισμός για Συνέδρια και Tαξίδια Kινήτρων

ΚΥΠΡΟΣ: Ο προνομιακός προορισμός για Συνέδρια και Tαξίδια Kινήτρων

ΚΥΠΡΟΣ
Ο προνομιακός προορισμός για Συνέδρια και Tαξίδια Kινήτρων

Η γεωγραφική θέση της Κύπρου ως σταυροδρόμι ανάμεσα στην Ευρώπη, την Αφρική και την Ασία, προσέδωσε στην ιστορική της διαδρομή, μια ξεχωριστή στρατηγική, επικοινωνιακή και εμπορική σημασία.

Σήμερα, ως το ανατολικότερο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το νησί αποτελεί ιδανικό τόπο συνάντησης για τεχνοκράτες, εμπορευόμενους και πνευματικούς ανθρώπους απΆ όλο τον κόσμο.

Με το ολόχρονα «φιλικό» κλίμα του, την αρμονική εναλλαγή χρωμάτων και παραστάσεων, την παραδοσιακή φιλοξενία των ανθρώπων του και ένα πολιτισμό 10.000 χρόνων, το νησί συγκεντρώνει όλα τα πλεονεκτήματα, ώστε να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία η επόμενή σας επαγγελματική συνάντηση, συνέδριο, διάσκεψη, οι διακοπές κινήτρων του προσωπικού σας ή οποιαδήποτε άλλη επιχειρηματική σας δραστηριότητα.

Στο πρόσφατο παρελθόν, η Κύπρος φιλοξένησε με επιτυχία, διασκέψεις αρχηγών και στελεχών κυβερνήσεων, πληθώρα επιστημονικών και διεθνών συνεδρίων, και εκατοντάδες επιχειρηματικές συναντήσεις πολυεθνικών εταιριών και οργανισμών.

Με καταξιωμένη σε διεθνή επίπεδο υποδομή, ποιότητα και επαγγελματισμό, η τουριστική Κύπρος, αποτελεί ξεχωριστό τόπο για επιτυχημένες διοργανώσεις πολύμορφων και απαιτητικών εκδηλώσεων, προσφέροντας:

  • Πρωτοποριακούς Συνεδριακούς χώρους και όλες τις σύγχρονες Τεχνικές Διευκολύνσεις
  • Πλεονεκτική Γεωγραφική Θέση με δεκάδες αεροπορικές συνδέσεις προς όλες τις ανεπτυγμένες χώρες
  • Ανταγωνιστικές Τιμές
  • Μοντέρνα ξενοδοχεία με υψηλό επίπεδο υπηρεσιών
  • Προνομιακό Μεσογειακό κλίμα, με το χειμώνα να απέχει από το καλοκαίρι μισή ώρα με το αυτοκίνητο
  • Ανεπτυγμένο τηλεπικοινωνιακό-τραπεζικό σύστημα 
  • Εξυπηρετική και προσιτή οικονομικά συγκοινωνία στο εσωτερικό της χώρας και πληθώρα από τουριστικά αξιοθέατα για τις ελεύθερες ώρες των Συνέδρων.

Σύμφωνα με στοιχεία του ΚΟΤ, διεξάγονται με επιτυχία σε ετήσια βάση στην Κύπρο περισσότερα από 300 Διεθνή Συνέδρια, εταιρικές συναντήσεις και ταξίδια κινήτρων.

Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού – γραφείο Αθηνών

Βουκουρεστίου 38, Κολωνάκι, 10673
Τηλ: +30 (210) 3610178, +30 (210) 3610057
Fax: +30 (210) 3644798
cto-athens@ath.forthnet.gr, www.visitcyprus.com

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024