Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΕγκαίνια του Cruise Europa της Minoan Lines στην Πάτρα
Το πλοίο θα μπει στο δρομολόγιο Πάτρα – Ηγουμενίτσα - Αγκώνα

Εγκαίνια του Cruise Europa της Minoan Lines στην Πάτρα

Πραγματοποιείται σήμερα η τελετή εγκαινίων του Cruise Europa στο λιμάνι της Πάτρας, ενός υπερσύγχρονου πλοίου που ναυπηγήθηκε στα ναυπηγεία της Fincantieri στη Νάπολη της Ιταλίας και προστέθηκε στο στόλο της […]

Πραγματοποιείται σήμερα η τελετή εγκαινίων του Cruise Europa στο λιμάνι της Πάτρας, ενός υπερσύγχρονου πλοίου που ναυπηγήθηκε στα ναυπηγεία της<...> Fincantieri στη Νάπολη της Ιταλίας και προστέθηκε στο στόλο της Minoan Lines.

Με χωρητικότητα 3.000 επιβατών, 3.000 γραμμικών μέτρων φορτίου (minimum 180 φορτηγών διεθνών μεταφορών και 250 Ι.Χ. ή εναλλακτικά 1.000 περίπου Ι.Χ. αυτοκινήτων) και μέγιστη ταχύτητα 30 κόμβων, το Cruise Europa μπορεί να παρέχει μία απαράμιλλη εξυπηρέτηση τόσο για τους μεταφορείς φορτίων και εμπορευμάτων όσο και για τους ταξιδιώτες. Χάρη στις οικονομίες κλίμακας και προώθησης που δημιουργούνται, το πλοίο μπορεί να προσφέρει εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές για τη μεταφορά φορτίων / εμπορευμάτων και χαμηλού κόστους τιμολογιακές πολιτικές για τους επιβάτες προσφέροντας ταυτόχρονα υπηρεσίες εν πλω παρόμοιες με εκείνες ενός κρουαζιερόπλοιου.

Στην πραγματικότητα, όπως υποδηλώνει και το όνομά του, το Cruise Europa προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών: 413 άνετες καμπίνες, 68 εκ των οποίων είναι owner και junior suites, ένα a la carte εστιατόριο, ένα self-service εστιατόριο, ένα καζίνο, που θεωρείται μακράν το καλύτερο που βρίσκεται πάνω σε πλοίο, μία μπουτίκ και ένα supermarket, διάφορες γωνίες για snack, δύο σαλόνια για τους αυτοκινητιστές, ένα συνεδριακό κέντρο, ένα ψυχαγωγικό piano-bar, μία απολαυστική πισίνα και ένα γυμναστήριο, spa, ένα internet cafe, μία πλούσια ποικιλία από βιντεοπαιχνίδια για ενήλικες επιβάτες, ένας παιδότοπος, μία ντισκοτέκ, είναι ανάμεσα στις ποικίλες ανέσεις που προσφέρονται πάνω στο πλοίο.

Επίσης είναι απαραίτητο να σημειωθεί ότι, το CRUISE EUROPA σχεδιάστηκε με βάση τις νέες περιβαλλοντικές απαιτήσεις αλλά και την εξοικονόμηση ενέργειας. Καθημερινά το πλοίο θα διασχίζει τις θάλασσες μεταφέροντας εκατοντάδες φορτηγά και χιλιάδες επιβάτες, συνεισφέροντας έτσι στην οδική αποσυμφόρηση και στην αξιοσημείωτη μείωση των ρίπων διοξειδίου του άνθρακα.

Μετά την ολοκλήρωση των εγκαινίων, το πλοίο θα ξεκινήσει το προγραμματισμένο δρομολόγιο, εξυπηρετώντας τη γραμμή Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Αγκώνα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024