Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΑύξηση των αφίξεων από Γερμανία αναμένει η Κύπρος
Συναντήσεις στην ΙΤΒ

Αύξηση των αφίξεων από Γερμανία αναμένει η Κύπρος

Συνάντηση με εκπροσώπους μεγάλων οργανωτών ταξιδιών της Γερμανίας, είχε ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου Αντώνης Πασχαλίδης και αντιπροσωπεία του ΚΟΤ, κατά την οποία διαφάνηκε ότι το τουριστικό […]

Συνάντηση με εκπροσώπους μεγάλων οργανωτών ταξιδιών της Γερμανίας, είχε ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου Αντώνης Πασχαλίδης<...> και αντιπροσωπεία του ΚΟΤ, κατά την οποία διαφάνηκε ότι το τουριστικό ρεύμα από τη Γερμανία θα είναι αυξημένο κατά την ερχόμενη καλοκαιρινή περίοδο, σε σχέση με το 2010.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο Υπουργός, ο οποίος ηγείται της κυπριακής αποστολής που συμμετέχει στην τουριστική έκθεση ITB Βερολίνου 2011, παραχώρησε επίσης συνέντευξη Τύπου σε Γερμανούς δημοσιογράφους που καλύπτουν θέματα τουρισμού.

Οπως αναφέρεται, ο κ. Πασχαλίδης ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τις συνεχιζόμενες προσπάθειες της Κυβέρνησης για ουσιαστική αναβάθμιση των τουριστικών υποδομών της Κύπρου, καθώς και για τις πολλές επιλογές που το νησί προσφέρει σε Γερμανούς περιηγητές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024