Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΕπιστρέφουν οι Σκανδιναβοί τουρίστες στη Θάσο την τουριστική περίοδο του 2003

Επιστρέφουν οι Σκανδιναβοί τουρίστες στη Θάσο την τουριστική περίοδο του 2003

Επανέρχονται και πάλι από την επόμενη θερινή περίοδο στη Θάσο οι Σκανδιναβοί τουρίστες, οι οποίοι από τώρα άρχισαν ήδη να προετοιμάζονται για το 2003. Ο νομάρχης Καβάλας Θόδωρος Καλλιοντζής δήλωσε […]

Επανέρχονται και πάλι από την επόμενη θερινή περίοδο στη Θάσο<.> οι Σκανδιναβοί τουρίστες, οι οποίοι<…> από τώρα άρχισαν ήδη να προετοιμάζονται για το 2003.

Ο νομάρχης Καβάλας Θόδωρος Καλλιοντζής δήλωσε ότι τρεις τουλάχιστον μεγάλοι tour operators έχουν εντάξει τη Θάσο στους ταξιδιωτικούς τους προορισμούς και προτείνουν στους κατοίκους της Σουηδίας, της Νορβηγίας και της Φιλανδίας να επισκεφθούν το αιγαιοπελαγίτικο νησί από το Μάιο και μέχρι τον Οκτώβριο του 2003.

Εξάλλου, ο νομάρχης Καβάλας συναντήθηκε με Φιλανδούς δημοσιογράφους του τουριστικού ρεπορτάζ και τους παρουσίασε με λεπτομέρειες τα πλεονεκτήματα του νομού Καβάλας όσον αφορά τον τουρισμό.

Υπογράμμισε δε πως τον Ιανουάριο στο πλαίσιο προγραμματισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης για τη συμμετοχή της σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, η νομαρχία Καβάλας θα πάρει μέρος στην τουριστική έκθεση που πραγματοποιείται στη Φιλανδία και θεωρείται από τις μεγαλύτερες και πλέον πληρέστερες σε ολόκληρο τον ευρωπαϊκό χώρο.

Φέτος, η τουριστική κίνηση, παρά τις διεθνείς δυσμενείς συγκυρίες, κινήθηκε για την Καβάλα και τη Θάσο σε ανεκτά επίπεδα. Οι αφίξεις τουριστών κυρίως Γερμανών και Άγγλων παρουσίασαν αύξηση σε σύγκριση με το 2001. Λιγότερες βέβαια ήταν οι διανυκτερεύσεις, αλλά υπήρξε κάλυψη από τον εγχώριο τουρισμό. Πολλοί Έλληνες επέλεξαν για τις διακοπές τους τη Θάσο και την Καβάλα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024