Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤέσσερα εκατομμύρια άτομα αναμένεται να επισκεφτούν την Βουλγαρία εντός του 2004

Τέσσερα εκατομμύρια άτομα αναμένεται να επισκεφτούν την Βουλγαρία εντός του 2004

Για άλλη μια φορά αποδεικνύονται αληθείς οι προβλέψεις του παρελθόντος, που αφορούσαν την ανοδική πορεία της τουριστικής κίνησης στην Βουλγαρία, καθώς σύμφωνα με τις προγνώσεις του βουλγαρικού υπουργείου Εθνικής Οικονομίας, […]

Για άλλη μια φορά αποδεικνύονται αληθείς οι προβλέψεις του παρελθόντος, που αφορούσαν την ανοδική πορεία της<...> τουριστικής κίνησης στην Βουλγαρία, καθώς σύμφωνα με τις προγνώσεις του βουλγαρικού υπουργείου Εθνικής Οικονομίας, που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα, οι τουρίστες που έχουν ήδη επισκεφτεί την χώρα της Βουλγαρίας ή προτίθενται να την επισκεφτούν, στο σύνολο τους θα αγγίξουν τον αριθμό των 4 εκατ. μέχρι το τέλος της χρονιάς, ενισχύοντας αισθητά την οικονομική κατάσταση της χώρας.

Πέρσι, η Βουλγαρία καλωσόρισε 3,5 εκατ. τουρίστες, ενώ το έτος 2002, περίπου 3 εκατ. άτομα επισκέφτηκαν την χώρα. Προκειμένου να προωθήσει αυτή την ανοδική τάση και να τη σταθεροποιήσει στα επόμενα χρόνια, η βουλγαρική κυβέρνηση προέβη στον διπλασιασμό των κονδυλίων για τη διαφήμιση του εθνικού τουριστικού προϊόντος, κάτι που θα οδηγήσει στην επέκταση της βουλγαρικής συμμετοχής των τουριστικών εταιριών στις παγκόσμιες εκθέσεις, καθώς και στη δημιουργία περισσότερων και πιο ποικίλων υλικών για τη Βουλγαρία.

Η αντιπρόεδρος της βουλγαρικής κυβέρνησης και υπουργός Εθνικής Οικονομίας κ. Λίντια Σούλεβα τόνισε ότι “για μας είναι εξαιρετικής σημασίας το να θέσουμε την αρχή μιας μεγαλεπήβολης διαφημιστικής εκστρατείας, προκειμένου οι αλλοδαποί να γνωρίσουν και να μάθουν περισσότερο για τη Βουλγαρία και έτσι να διατηρηθεί η ταχύτητα της ανάπτυξης του βουλγαρικού τουρισμού”. Ενώ προσθέτει στη συνέχεια ότι φέτος η Βουλγαρία αποκομίζει για πρώτη φορά τόσο μεγάλα έσοδα από τον τουριστικό τομέα. Σε αριθμό των τουριστών η Βουλγαρία προφθάνει παραδοσιακά τουριστικές χώρες όπως η Τουρκία και η Ισπανία”. “Για να διατηρήσουμε αυτόν τον ρυθμό ανάπτυξης του τουρισμού, είναι σαφές ότι το κράτος πρέπει να ξεκινήσει ευρύτερη διαφημιστική εκστρατεία της χώρας μας ως τουριστικού προορισμού”, αναφέρει ακόμη η κ. Σούλεβα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024