Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕυάγγελος Αντώναρος: Θετικός ο απολογισμός της Eurovision από την Κυβέρνηση

Ευάγγελος Αντώναρος: Θετικός ο απολογισμός της Eurovision από την Κυβέρνηση

Θετικός εκτιμάται από την Κυβέρνηση και συγκεκριμένα από τον αναπληρωτή εκπρόσωπο της, κ. Ευάγγελο Αντώναρο, ο απολογισμός της 51ης Eurovisionγια την Ελλάδα, και ειδικότερα για την προβολή της στο εξωτερικό, […]

Θετικός εκτιμάται από την Κυβέρνηση και συγκεκριμένα από τον αναπληρωτή εκπρόσωπο της, κ. Ευάγγελο Αντώναρο, ο απολογισμός της 51ης Eurovision<...>για την Ελλάδα, και ειδικότερα για την προβολή της στο εξωτερικό, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε “το ισοζύγιο μιας τέτοιας εκδήλωσης δεν αποτιμάται μόνο από αυστηρά, περιορισμένης αντίληψης νούμερα”, αναφερόμενος στα οικονομικά στοιχεία, που θα παρουσιαστούν σύντομα από τον πρόεδρο της ΕΡΤ, κ. Χρήστο Παναγόπουλο, στα πλαίσια συνέντευξης τύπου.

Ο κ. Αντώναρος χαρακτήρισε “άψογη” την διοργάνωση του διαγωνισμού, ενώ μιλώντας για την προβολή της χώρας στο εξωτερικό επεσήμανε σε δηλώσεις του ότι “το Σάββατο το βράδυ, για τρεις ώρες περίπου, με σχεδόν 30 σποτ, παρουσιαζόταν η Ελλάδα. Ο τηλεοπτικός αυτός χρόνος αντιστοιχούσε σε μια διαφήμιση ύψους 250 εκατ. ευρώ περίπου και αυτό πρέπει να συνυπολογιστεί”.

Τέλος, ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το γεγονός ότι η απονομή του βραβείου στους νικητές Lordi δεν έγινε από τον υπουργό Επικρατείας, κ. Θοδωρή Ρουσόπουλο, αλλά από τον πρόεδρο της ΕΡΤ, κ. Χρήστο Παναγόπουλο, ανέφερε ότι “ο κ. Ρουσόπουλος πράγματι είχε την πρόθεση να δώσει το βραβείο στο νικητή του διαγωνισμού, καθ΄ οδόν όμως πέρασε από το παρασκήνιο για να συγχαρεί και να συζητήσει με την `Αννα Βίσση”. “Επειδή όμως υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση και ο τηλεοπτικός χρόνος είναι αμείλικτος, για να μην υπάρξει τηλεοπτικό κενό, την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΕΡΤ” εξήγησε.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024