Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΕκλογές 2023: Έπρεπε να υπάρχει πρόβλεψη για όσους εργάζονται σεζόν
Εκλογές

Εκλογές 2023: Έπρεπε να υπάρχει πρόβλεψη για όσους εργάζονται σεζόν

Ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχολιάζει τα αποτελέσματα των εκλογών.

Την Κυριακή 21 Μαΐου, έλαβε χώρα ο πρώτος γύρος των βουλευτικών εκλογών, όπου συμμετείχε μόλις το 48,76% των πολιτών. Φυσικά στην μεγάλη αποχή συνέλαβαν η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών και η μη πρόβλεψη για τους εργαζόμενους στους τουριστικούς προορισμούς της χώρας.

Αυτό το ζήτημα έθιξε ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος, σχολιάζοντας τα αποτελέσματ των εκλογών. «Οι απόδημοι είχαν την δυνατότητα να εκφραστούν πολιτικά» σημείωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και συνέχισε λέγοντας πως «από την άλλη πλευρά έχουμε ένα μικρό κενό για τους ανθρώπους που έχουν ξεκινήσει εποχιακές εργασίες, γιατί τώρα ξεκινάει η σεζόν».

«Πρόκειται κυρίως για νέους που βρίσκονται μακριά από τις εστίες τους» συμπλήρωσε ο σεφ. «Θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλεψη και αυτοί οι άνθρωποι να μπορούν να ψηφίσουν από εκεί που βρίσκονται αυτή τη στιγμή. Γιατί και η μετακίνηση είναι δύσκολη, κάποιοι μπορεί να μην μπορούν να αφήσουν τη θέση εργασίας. Είναι αρκετά μεγάλος ο αριθμός» συνέχισε.

Στο τέλος, ο σεφ διευκρίνισε ότι στις επόμενες εκλογές ο αριθμός των νέων που θα βρίσκεται σεζόν θα είναι πολύ μεγαλύτερος, εκφράζοντας την επιθυμία να ληφθεί υπόψιν από την πολιτεία.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024