Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ ITA Airways συμμετέχει στην IMEX 2023 – Η προσφορά για τους MICE πελάτες
Αερομεταφορές

Η ITA Airways συμμετέχει στην IMEX 2023 – Η προσφορά για τους MICE πελάτες

Στο επίκεντρο της έκθεσης της Φρανκφούρτης βρίσκεται η πρόσφατα λανσαρισμένη προσφορά της ITA Airways για τους M.I.C.E. πελάτες.

Στην μεγάλη έκθεση M.I.C.E τουρισμού, IMEX 2023, που διεξάγεται στη Φρανκφούρτη από τις 23 έως τις 25 Μαΐου 2023, θα λάβει μέρος η αεροπορική εταιρεία ITA Airways.

Η ιταλική ναυαρχίδα θα είναι παρούσα στο εκθεσιακό κέντρο Messe Frankfurt, με ένα περίπτερο αφιερωμένο στην Ιταλία στο Hall 8 (Stand D400) εντός της περιοχής ENIT (Italian Tourism Board). Εκεί η ομάδα της αεροπορικής θα συναντήσει τους βασικούς παίκτες του M.I.C.E. τομέα, συμπεριλαμβανομένων ταξιδιωτικών πρακτόρων και εμπορικών εταίρων για να παρουσιάσει την προσφορά του και να συζητήσει μελλοντικές στρατηγικές, προτεραιότητες και στόχους του τομέα.

Στο επίκεντρο της έκθεσης της Φρανκφούρτης βρίσκεται η πρόσφατα λανσαρισμένη προσφορά της ITA Airways για τους M.I.C.E. πελάτες.

→Πώς ο MICE τουρισμός «εκτοξεύει» τους μικρούς προορισμούς

Συγκεκριμένα, είτε πρόκειται για μικρές εταιρικές συναντήσεις είτε για μεγάλες εκδηλώσεις με περισσότερους από 40 συμμετέχοντες, εμπορικές εκθέσεις ή συνέδρια, η ITA Airways επιτρέπει στους M.I.C.E. πελάτες να ταξιδέψουν μεμονωμένα, απολαμβάνοντας μια προνομιακή προσφορά προσαρμοσμένη στις ταξιδιωτικές τους ανάγκες. Στόχος είναι να γίνουν τα ταξίδια όσο το δυνατόν πιο εύκολα, ξεκούραστα και βιώσιμα.

Για ανάγκες που σχετίζονται με μεμονωμένα ταξίδια, η εταιρεία προσφέρει αποκλειστικά αεροπορικά εισιτήρια σε Business, Premium και Economy Class για ταξίδια τις επτά ημέρες πριν και μετά την εκδήλωση, καθώς και σχεδιασμό και διαχείριση όλων των αιτημάτων μέσω ενός ενιαίου σημείου επαφής.

Η ITA Airways αναπτύσσεται συνεχώς

Τη θερινή σεζόν του 2023 η Εταιρεία προσφέρει 64 προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων 10 διηπειρωτικών. Οι μεγάλες αποστάσεις συνεχίζουν να βρίσκονται στο επίκεντρο της ITA Airways και των επενδύσεων με το άνοιγμα νέων δρομολογίων από τον κόμβο της στη Ρώμη Fiumicino προς την Ουάσιγκτον από τις 2 Ιουνίου και προς το Σαν Φρανσίσκο από την 1η Ιουλίου. Εκτός από τις νέες πτήσεις προς τη Βόρεια Αμερική, η αεροπορική προσφέρει επίσης ένα νέο απευθείας δρομολόγιο από τη Ρώμη Fiumicino προς το Ρίο ντε Τζανέιρο, το οποίο θα είναι διαθέσιμο τη χειμερινή περίοδο και θα ολοκληρώσει με τις πτήσεις προς το Μπουένος Άιρες και το Σάο Πάολο την προσφορά στην αγορά της Νότιας Αμερικής. Αυτοί οι νέοι προορισμοί ενώνονται με αυτούς που λειτουργούν στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού με το Τόκιο-Χανέντα, το Νέο Δελχί και το Μαλέ (Μαλδίβες) και το δίκτυο προορισμών στις Ηνωμένες Πολιτείες με τη Νέα Υόρκη, τη Βοστώνη, το Μαϊάμι και το Λος Άντζελες.

Στη γερμανική αγορά, η ITA Airways προσφέρει επί του παρόντος 114 εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ Γερμανίας και Ιταλίας, με απευθείας συνδέσεις από τα αεροδρόμια Φρανκφούρτης, Μονάχου, Στουτγάρδης, Αμβούργου και Ντίσελντορφ με τα αεροδρόμια Ρώμης Fiumicino και Linate του Μιλάνου. Επιπλέον, υπάρχουν συνδέσεις με ολόκληρο το δίκτυο δρομολογίων στην Ιταλία και τον υπόλοιπο κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των προορισμών της Νότιας Αμερικής στη Βραζιλία και την Αργεντινή, καθώς και εποχικές συνδέσεις με τις Βαλεαρίδες Νήσους (Ίμπιζα, Μαγιόρκα και Μενόρκα) και άλλους προορισμούς της Μεσογείου.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024