Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΤο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας της κατηγορίας Optimist U-16 έρχεται στην Θεσσαλονίκη
Ιστιοπλοΐα

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας της κατηγορίας Optimist U-16 έρχεται στην Θεσσαλονίκη

  • panellinio-laser2

Το Πανελλήνιο θα διεξαχθεί στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, από τις 7 έως τις 11 Ιουλίου 2023 και θα αποτελέσει ορόσημο της επιστροφής στην αθλητική κανονικότητα.

Με την αρωγή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας, ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, ΝΑΟΚΘ,  αναμένεται να δώσει την ρότα στην ιστιοπλοΐα, αναλαμβάνοντας την διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της κατηγορίας Optimist U-16 20023.

Το Πανελλήνιο θα διεξαχθεί στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, από τις 7 έως τις 11 Ιουλίου 2023 και θα αποτελέσει ορόσημο της επιστροφής στην αθλητική κανονικότητα, ιδιαίτερα μετά από 2 χρονιές κατά τις οποίες περιορίστηκαν τα αθλητικά γεγονότα. Τη διοργάνωση στηρίζει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Δήμος Καλαμαριάς, ενώ το Event Marketing έχει αναλάβει η εταιρεία συμβουλευτικής ανάπτυξης θαλάσσιου τουρισμού BoatsAdvisor Hub&Events.

Ο ΝΑΟΚΘ έχει επιληφθεί με ιδιαίτερη λεπτομέρεια κάθε παράμετρο που αφορά τους αγώνες. Από τον αγωνιστικό στίβο και τις διεθνείς συμμετοχές, μέχρι την ασφάλεια και τα παράλληλα δρώμενα, οι αγώνες αυτοί θα αποτελέσουν έναυσμα για επιπλέον διάδοση του ναυτικού αθλητισμού.

Με γνώμονα την αγάπη για το άθλημα, το Δ.Σ. του συλλόγου έδωσε έμφαση στην εν λόγω διοργάνωση και φιλοδοξεί να θέσει νέες βάσεις στην ανάληψη τέτοιων αγώνων. Σε αυτό το πρωτάθλημα, αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 300 αθλητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και να μετακινηθούν στην πόλη της Θεσσαλονίκης περισσότεροι από 1.000 συνοδοί. Λαμβάνοντας υπόψη και τους χιλιάδες θεατές που αναμένεται να περνούν καθημερινά από τις εγκαταστάσεις του συλλόγου, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το συγκεκριμένο πρωτάθλημα θα αποτελέσει σημαντικό event στην αθλητική ατζέντα του καλοκαιριού.

Παράλληλα με τους ανθρώπους του συλλόγου και τους ιθύνοντες της ομοσπονδίας, την διοργάνωση έχουν αγκαλιάσει σύσσωμη η πολιτική κοινότητα αλλά και η τοπική κοινωνία. Όλοι οι φορείς έχουν αντιληφθεί την σημασία της διοργάνωσης και για αυτό επιδεικνύουν την αμέριστη στήριξή τους με έμπρακτο τρόπο. Οι τοπικοί παράγοντες έχουν αντιληφθεί ότι η ανάληψη τέτοιων αγώνων, αποτελεί ευκαιρία για την αθλητική, κοινωνική και τουριστική ανάπτυξη  της πόλης μας και ως εκ τούτου οφείλουν να συμμετέχουν με οποιοδήποτε τρόπο.

Το πρωτάθλημα αυτό θα μεταδοθεί μέσω live streaming στο διαδίκτυο, αλλά αναμένεται να απασχολήσει και κανάλια εθνικής εμβέλειας. Παράλληλα με τα social media, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist U-16, υπόσχεται να ορίσει νέο στίγμα στην ιστιοπλοΐα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024