Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΗ Κομισιόν οδεύει προς άρνηση για τη συγχώνευση Olympic Air – Aegean
Αερομεταφορές

Η Κομισιόν οδεύει προς άρνηση για τη συγχώνευση Olympic Air – Aegean

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προσανατολίζεται προς το “όχι” για τη συγχώνευση των Olympic Air με την Aegean Airlines. Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΙ, η απόφαση αναμένεται κατά τα τέλη […]

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προσανατολίζεται προς το “όχι” για τη συγχώνευση των Olympic Air με την<...> Aegean Airlines. Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΙ, η απόφαση αναμένεται κατά τα τέλη του μήνα. Εξετάζοντας την αίτηση συγχώνευσης των δύο εταιρειών ο Ευρωπαίος Επίτροπος Joaquin Almunia -σύμφωνα με πληροφορίες- καταλήγει στην απόφαση να μη δώσει το “πράσινο φως” της Κομισιόν για να προχωρήσει αυτή η διαδικασία. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή φαίνεται ότι δεν πείστηκε ότι η συγχώνευση δε θα δημιουργήσει συνθήκες μονοπωλίου στην ελληνική αγορά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Olympic Air και η Aegean θα προσφύγουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για να ακυρωθεί η απόφαση του Ευρωπαίου Επιτρόπου -όταν εκδοθεί.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024