Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ Κατερίνα Σπυριδάκη επικεφαλής του Κοινοβουλευτικού Τομέα Τουρισμού στο ΠΑΣΟΚ
Τουριστική πολιτική

Η Κατερίνα Σπυριδάκη επικεφαλής του Κοινοβουλευτικού Τομέα Τουρισμού στο ΠΑΣΟΚ

Τα τελευταία χρόνια η κα Σπυριδάκη εργάζεται ως υπεύθυνη Εκδηλώσεων και Δημοσίων Σχέσεων σε ξενοδοχειακές εταιρείες με μεγάλο αριθμό ξενοδοχείων στο ενεργητικό τους, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην εμπειρία του φιλοξενούμενου και στην προβολή της ελληνικής φιλοξενίας.

Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής παρουσίασε τους βουλευτές που θα αναλάβουν τους Κοινοβουλευτικούς Τομείς Ευθύνης.

Επικεφαλής του Κοινοβουλευτικού Τομέα Τουρισμού τέθηκε η κα β. Η κα Σπυριδάκη κατάγεται από τα Γδόχια Ιεράπετρας. Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και μεγάλωσε στην Ιεράπετρα. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στην Πολυτεχνική Σχολή, στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών.

Σύντομα εισήλθε στην αγορά εργασίας ως υπάλληλος του Τεχνικού Τμήματος του ΟΤΕ. Κατά τα επόμενα χρόνια εργάστηκε ως μηχανολόγος μηχανικός σε τεχνική εταιρεία και στη συνέχεια ως εξωτερικός συνεργάτης εταιρείας παραγωγής χυτών στη Μελέτη, τον Σχεδιασμό και την Ανάπτυξη Μηχανολογικών Εξαρτημάτων. Έπειτα, συνεργάστηκε με εταιρεία του εξωτερικού στη Διεύθυνση Σχεδιασμού και Ανάπτυξης εξαρτημάτων ως Senior Designer στον τομέα Ανάπτυξης Νέων Προϊόντων.

Παράλληλα εισέρχεται σε έναν από τους πιο σημαντικούς πυλώνες και κινητήρες της ελληνικής οικονομίας, εκείνον του τουρισμού, ή μάλλον της φιλοξενίας, όπως προτιμά και η ίδια λέει. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως υπεύθυνη Εκδηλώσεων και Δημοσίων Σχέσεων σε ξενοδοχειακές εταιρείες με μεγάλο αριθμό ξενοδοχείων στο ενεργητικό τους, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην εμπειρία του φιλοξενούμενου και στην προβολή της ελληνικής φιλοξενίας.

Στις εθνικές εκλογές του 2023 εκλέγεται βουλευτής Λασιθίου με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Ακόμη, σε άλλους σημαντικούς τομείς, που άπτονται του τουρισμού, αναλαμβάνουν οι κ.κ.:

  • ΚΤΕ Περιβάλλοντος: Μανώλης Χριστοδουλάκης
  • ΚΤΕ Υποδομών & Μεταφορών: Απόστολος Πάνας
  • ΚΤΕ Πολιτισμού: Νάγια Γρηγοράκου
  • ΚΤΕ Ναυτιλίας: Σταύρος Μιχαηλίδης
  • ΚΤΕ Νησιωτικής Πολιτικής: Παναγιώτης Παρασκευαΐδης
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024