Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsNordic Leisure Travel: Μεγάλη επιτυχία στη Ρόδο με συνεργασίες και νέα προϊόντα
Tour Operators

Nordic Leisure Travel: Μεγάλη επιτυχία στη Ρόδο με συνεργασίες και νέα προϊόντα

Claes Pellvik

Η συνέντευξη παρείχε πολύτιμες πληροφορίες για τις λειτουργίες του Nordic Leisure Travel Group, την ισχυρή παρουσία τους στη Ρόδο και τη δέσμευσή τους να προσφέρουν εξαιρετικές ταξιδιωτικές εμπειρίες, δίνοντας προτεραιότητα στη βιωσιμότητα και την ικανοποίηση των πελατών.

Ο Claes Pellvik, επικεφαλής του τμήματος Επικοινωνίας της Nordic Leisure Travel Group, της κορυφαίας εταιρείας ταξιδιών στις Σκανδιναβικές αγορές, έδωσε πρόσφατα μία σε βάθος συνέντευξη στη διεθνή έκδοση του TravelDailyNews. Στη συνέντευξη, ο Pellvik συζήτησε την ολοκληρωμένη δομή της εταιρείας, με τις ιδιόκτητες αεροπορικές εταιρείες, και το τμήμα ξενοδοχείων (29 ξενοδοχεία σε διάφορες τοποθεσίες). Τόνισε, επίσης, τις τουριστικές δραστηριότητες του ομίλου στις σκανδιναβικές χώρες με γνωστές επωνυμίες.

Ο Pellvik ανέλυσε τον ισχυρό δεσμό μεταξύ των σκανδιναβικών ταξιδιωτών και της Ελλάδας, ο οποίος χρονολογείται από τη δεκαετία του 1960 όταν η εταιρεία άρχισε να δραστηριοποιείται σε ελληνικούς προορισμούς. Απέδωσε αυτή τη σύνδεση σε ένα μείγμα ιστορίας, πολιτισμού, φαγητού, φύσης και στη ζεστή φιλοξενία των Ελλήνων. Η επικοινωνία μεταξύ των Σκανδιναβών ταξιδιωτών και των Ελλήνων επαγγελματιών του τουρισμού ήταν σπάνια πρόβλημα, λόγω της καλής γνώσης των Αγγλικών από τους Έλληνες, είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στους προορισμούς, ο Pellvik σημείωσε την έντονη παρουσία του Nordic Leisure Travel Group στη Ρόδο, με πάνω από 60 συνεργασίες στο νησί. Η εταιρεία προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία καταλυμάτων για να καλύψει διαφορετικές προτιμήσεις και οικονομικές δυνατότητες.

Ο Pellvik, σχετικά με τη φιλοσοφία της εταιρίας για τις συνεργασίες της, τόνισε τη σημασία της αμοιβαίας εμπιστοσύνης που είναι παίζει σημαντικό ρόλο όπως επίσης και την προσοχή που δίνεται στα σχόλια των πελατών σε σχέση με τους συνεργάτες της εταιρίας. Στόχος είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών και η κάλυψη των αναγκών των σκανδιναβικών ταξιδιωτών. Ανέφερε τις διάφορες ομάδες-στόχους, συμπεριλαμβανομένων των οικογενειών, των ζευγαριών, των ταξιδιωτών που επικεντρώνονται στην ευεξία, τονίζοντας την αυξανόμενη τάση των Σκαδιναβών για διακοπές που έχουν καλή σχέση ποιότητας-τιμής.

Όσον αφορά στην τρέχουσα κατάσταση της αγοράς για το 2023, η Nordic Leisure Travel Group έχει πουλήσει πάνω από το 75% του συνολικού όγκου της για τη θερινή περίοδο, ξεπερνώντας τις προσδοκίες της. Παρά τις οικονομικές δυσκολίες και τις συναλλαγματικές διακυμάνσεις, οι Σκανδιναβοί δίνουν προτεραιότητα στα ταξίδια του ενώ αυτή τη στιγμή η εταιρεία επικεντρώνεται στην πώληση του υπολοίπου 25% των πακέτων της. Ο Pellvik αναγνώρισε τη σημασία που έχει για τους τουριστικούς προορισμούς το κλίμα, αλλά τόνισε ότι πέρα από αυτό υπάρχουν και άλλα σπουδαία στοιχεία όπως ο πολιτισμός, η κουζίνα και οι μοναδικές εμπειρίες, που προσελκύουν ταξιδιώτες στην Ελλάδα.

Όσον αφορά στις ταξιδιωτικές προτιμήσεις, υπάρχει μια μικρή αύξηση στις κρατήσεις all inclusive, ειδικά μεταξύ των οικογενειών που εκτιμούν την ευκολία που προσφέρει αυτό το σύστημα. Ωστόσο, η υβριδική λύση πακέτων που περιλαμβάνουν γεύματα σε επιλεγμένες ημέρες, επιτρέπει στους ταξιδιώτες να εξερευνήσουν τον προορισμό και να δοκιμάσουν τοπικές γεύσεις. Αυτό το μοντέλο ήταν πολύ επιτυχημένο για την εταιρεία.

Εξετάζοντας τις σύγχρονες τάσεις, το Nordic Leisure Travel Group εστιάζει στην αξία για τα χρήματα και τη βιωσιμότητα (ESG). Στόχος είναι να προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής, ενώ γίνεται πολύ προσπάθεια για βελτίωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων του τουρισμού. Η εταιρεία μετατρέπει τον στόλο της σε αεροσκάφη πιο φιλικά προς το περιβάλλον, με μια πρόσφατη προσθήκη που μειώνει τις εκπομπές άνθρακα κατά περίπου 23%. Ο Pellvik τόνισε τελειώνοντας τη σημασία της συνεργασίας όλων των εμπλεκομένων στον κλάδο για την αντιμετώπιση της βιωσιμότητας συλλογικά και συνολικά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024