Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑπειλές για τρομοκρατικά χτυπήματα στα ΜΜΜ της Κροατίας

Απειλές για τρομοκρατικά χτυπήματα στα ΜΜΜ της Κροατίας

Απειλητικές επιστολές για σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων στην Κροατία από την Παρασκευή 6 Μαΐου έως και την Πέμπτη, 12 Μαΐου 2005εστάλησαν πρόσφατα στα γραφεία του προέδρου και του πρωθυπουργού της χώρας […]

Απειλητικές επιστολές για σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων στην Κροατία από την Παρασκευή 6 Μαΐου έως και την Πέμπτη, 12 Μαΐου 2005<...>εστάλησαν πρόσφατα στα γραφεία του προέδρου και του πρωθυπουργού της χώρας κ. Στιέπαν Μέσιτς και κ. Ιβο Σαναντέρ, στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό HRT, στον τηλεοπτικό σταθμό RTL και στην εφημερίδα `Vecernji List`.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας του Ζάγκρεμπ `Veccernji list`,
στις ανώνυμες επιστολές αναφέρονται ως στόχοι των τρομοκρατών κεντρικές οδικές αρτηρίες, μέσα συγκοινωνίας και σιδηροδρομικοί σταθμοί.

“Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό του αποστολέα των επιστολών”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών της Κροατίας κ. Ζλάτκο Μέχουν, ο οποίος πρόσθεσε ότι “μπορεί να πρόκειται για φάρσα, αλλά πρέπει να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα”.

Ειδικότερα, στις επιστολές αναφέρεται ότι τρομοκρατικό δίκτυο θα προβεί στις επιθέσεις που προετοιμάζονται εδώ και πολύ καιρό και θα πρέπει να αναμένονται οποτεδήποτε και οπουδήποτε στην Κροατία”. Ακόμη, αναφέρεται ότι “η έδρα του δικτύου βρίσκεται σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ότι μέλη της οργάνωσης δραστηριοποιούνται στην Κροατία”.

Πρόκειται για σαφή προειδοποίηση, προστατεύστε τους πολίτες πριν την πρώτη τρομοκρατική επίθεση”, σημειώνεται στην επιστολή, στην οποία τονίζεται ότι δεν μπορούν να αποτραπούν οι επιθέσεις, αλλά γίνονται προειδοποιήσεις, ώστε να είναι όσο τον δυνατόν πιο ανώδυνες οι συνέπειες τους”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024