Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΈνα μόνο τουριστικό γραφείο της Κίνας ανέλαβε την πώληση των εισιτηρίων για τους Ολυμπιακούς της Αθήνας

Ένα μόνο τουριστικό γραφείο της Κίνας ανέλαβε την πώληση των εισιτηρίων για τους Ολυμπιακούς της Αθήνας

Το τουριστικό γραφείο China Travel Service που βρίσκεται στο Χονγκ Κονγκ είναι το μοναδικό Κινέζικο γραφείο που έλαβε από την Ολυμπιακή Επιτροπή της Κίνας την άδεια να πουλήσει περίπου 3.000 […]

Το τουριστικό γραφείο China Travel Service που βρίσκεται στο Χονγκ Κονγκ είναι το μοναδικό Κινέζικο γραφείο που έλαβε<...> από την Ολυμπιακή Επιτροπή της Κίνας την άδεια να πουλήσει περίπου 3.000 εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας στην Κίνα, ανακοίνωσε ο προϊστάμενος τους τμήματος εξερχόμενου τουρισμού του γραφείου κ. Guo Ming.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας είναι σπουδαίο γεγονός για τον τουριστικό κλάδο της Κίνας. Το Κέντρο Επικοινωνίας Αθλημάτων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό κέντρο υποδοχής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, και έχει ορίσει ορισμένα τουριστικά γραφεία για να προωθήσουν τους Αγώνες της Αθήνας ώστε να αποκτήσουν εμπειρία που είναι απαραίτητη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 στην Κίνα. Αυτή τη χρονιά, η Κίνα θα φιλοξενήσει την Formula One and NBA.

Ο Αθλητικός τουρισμός αποτελεί μια εξειδικευμένη αγορά στην τουριστική βιομηχανία της χώρας. Η άρση των απαγορεύσεων για τις θεωρήσεις των διαβατηρίων επέτρεψε στους Κινέζους να ταξιδεύουν στο εξωτερικό και να μπορούν να παρακολουθούν αθλητικές διοργανώσεις. Ο κ. Guo αναμένει να έχει πολύ καλές πωλήσεις στους Ολυμπιακούς της Αθήνας, και σχεδιάζει να προσθέσει μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, στα ταξίδια κινήτρων επιχειρήσεων της Κίνας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024