Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕπίθεση στο μετρό της Μόσχας φοβούνται οι ρωσικές αρχές

Επίθεση στο μετρό της Μόσχας φοβούνται οι ρωσικές αρχές

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η κυβέρνηση της Ρωσίας, έπειτα από πληροφορίες επίσημων διεθνών πηγών ότι τρομοκράτες σχεδιάζουν χτυπήματα σε δημόσια μέσα μεταφοράςτης χώρας, συμπεριλαμβανομένου του μετρό. Ο […]

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η κυβέρνηση της Ρωσίας, έπειτα από πληροφορίες επίσημων διεθνών πηγών ότι τρομοκράτες σχεδιάζουν χτυπήματα σε δημόσια μέσα μεταφοράς<...>της χώρας, συμπεριλαμβανομένου του μετρό. Ο επικεφαλής των υπηρεσιών ασφαλείας της Ρωσίας, κ. Nikolai Patrushev, κάλεσε τις αρχές και τους πολίτες της χώρας να είναι σε εγρήγορση, καθώς όλες οι πληροφορίες έχουν υποστεί διεξοδικό έλεγχο για την εγκυρότητα τους.

Ωστόσο, το όνομα της χώρας ή του προσώπου που μετέφερε τις πληροφορίες για το επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα στις ρωσικές αρχές δεν έχει αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής από τους αξιωματικούς της Κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται πως Τσετσένοι αυτονομιστές έχουν διαπράξει κατά το παρελθόν πολλές επιθέσεις στη ρωσική πρωτεύουσα, που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ή και το θάνατο πολλών πολιτών, ενώ στόχο επιθέσεων έχει αποτελέσει αρκετές φορές και το σύστημα μεταφορών της χώρας και συγκεκριμένα το μετρό.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024