Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΕξακολουθούν τα προβλήματα στη Βρετανία εξαιτίας της κακοκαιρίας
Σφοδρές χιοπτώσεις μπλοκάρουν τις πτήσεις

Εξακολουθούν τα προβλήματα στη Βρετανία εξαιτίας της κακοκαιρίας

Χθες, Τρίτη 3 Φεβρουαρίου εκατοντάδες πτήσεις είτε ματαιώθηκαν είτε έφυγαν με μεγάλη καθυστέρηση από τα αεροδρόμια της Βρετανίας. Σοβαρά προβλήματα στις συγκοινωνίες προκαλεί η κακοκαιρία και η ισχυρή χιονόπτωση στο […]

Χθες, Τρίτη 3 Φεβρουαρίου εκατοντάδες πτήσεις είτε ματαιώθηκαν είτε έφυγαν με μεγάλη καθυστέρηση από τα αεροδρόμια της Βρετανίας. Σοβαρά προβλήματα<...> στις συγκοινωνίες προκαλεί η κακοκαιρία και η ισχυρή χιονόπτωση στο μεγαλύτερο τμήμα της Σλοβενίας και στην Κροατία.

Το αεροδρόμιο Γιόζε Πούτσνικ της Λιουμπλιάνα έκλεισε το πρωί της Τρίτης εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης. Αρκετές πτήσεις έχουν ακυρωθεί και άλλες καθυστερούν, παρ`όλο που ειδικά συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς για να καθαρίσουν τους αεροδιαδρόμους από το χιόνι που πέφτει ασταμάτητα εδώ και δύο μέρες. Συσκολίες προκαλεί η κακοκαιρία και στο σιδηροδρομικό, αλλά και στο οδικό δίκτυο, ενώ προβλήματα υπάρχουν και στην ηλεκτροδότηση.

Οι ορεινές διαβάσεις Κόρενσκο Σέντλο και Βρσιτς προς την Αυστρία έχουν κλείσει και για την κίνηση των οχημάτων στους συνοριακούς σταθμούς Λιούμπελι και Γέζερσκο είναι απαραίτητες οι αλυσίδες. Στην Κροατία εξαιτίας της κακοκαιρίας απαγορεύθηκε η κυκλοφορία των φορτηγών στο Γκόρσκι Κόταρ και σε περιοχές στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024