Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΓρήγορη ανάκαμψη του τουρισμού στην Μεγάλη Βρετανία μετά τα κρούσματα αφθώδους πυρετού

Γρήγορη ανάκαμψη του τουρισμού στην Μεγάλη Βρετανία μετά τα κρούσματα αφθώδους πυρετού

Η ανάκαμψη του τουρισμού στην Μεγάλη Βρετανία μετά τα κρούσματα αφθώδους πυρετού και συγκεκριμένα στις νοτιοδυτικές περιοχές της χώρας που είναι πολύ τουριστικές φαίνεται ότι έγινε με γρηγορότερους ρυθμούς από […]

Η ανάκαμψη του τουρισμού στην Μεγάλη Βρετανία μετά τα κρούσματα αφθώδους πυρετού και συγκεκριμένα στις νοτιοδυτικές περιοχές της χώρας που είναι πολύ τουριστικές φαίνεται ότι έγινε<...> με γρηγορότερους ρυθμούς από ότι περίμεναν οι ιθύνοντες του τουρισμού. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται από την αύξηση των κρατήσεων που παρουσιάζει η πληγείσα περιοχή.

Η επαναλειτουργία μονοπατιών και εθνικών πάρκων αναμένεται να βοηθήσει στην ανάκαμψη και άλλων περιοχών. Ο κ. Simon Bradley από τον οργανισμό South West Tourism σχολίασε σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι 'η αύξηση των διανυκτερεύσεων που σημειώνεται κάθε σαββατοκύριακο είναι ζωτικής σημασίας για την οικονομία της περιοχής.'

Ο Σεπτέμβριος αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες από ότι ο Ιούνιος, και οι περισσότερες κρατήσεις είναι από συνταξιούχους που συνήθως ξοδεύουν πιο πολλά χρήματα από ότι οι οικογένειες. Τα σαββατοκύριακα και οι μονοήμερες αργίες είναι πολύ σημαντική περίοδος για τις περιοχές αυτές της Μεγάλης Βρετανίας που σφύζουν από επισκέπτες. Επίσης, οι κρατήσεις στην περιοχή έχουν ενδυναμωθεί από την παρουσία του πρωθυπουργού της χώρας στην Κορνουάλη.

Παρά όμως την αύξηση των επισκεπτών στην περιοχή, οι επιχειρήσεις συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα λόγω της μεγάλης μείωσης του τουρισμού στην αρχή της τουριστικής περιόδου, που προήλθε από την εμφάνιση του αφθώδους πυρετού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024