Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΚωνσταντινούπολη: 15 τραυματίες από έκρηξη βόμβας
Θέμα ασφάλειας ντόπιων και τουριστών για άλλη μια φορά στην Πόλη

Κωνσταντινούπολη: 15 τραυματίες από έκρηξη βόμβας

Τους 15 φτάνει μέχρι στιγμή αριθμός των τραυματιών από έκρηξη βόμβας στην Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, στόχος ήταν διερχόμενο λεωφορείο της αστυνομίας. Η βόμβα που ήταν τοποθετημένη σε […]

Τους 15 φτάνει μέχρι στιγμή αριθμός των τραυματιών από έκρηξη βόμβας στην Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, στόχος ήταν διερχόμενο λεωφορείο<...> της αστυνομίας. Η βόμβα που ήταν τοποθετημένη σε πεζοδρόμιο, εξερράγη με τηλεχειριστήριο μπροστά από ένα νοσοκομείο της συνοικίας Κουτσουκτσεκμετσέ, στη δυτική πλευρά της πόλης. Οι τραυματίες, ανάμεσά τους αστυνομικοί και περαστικοί, έχουν διακομισθεί σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι ιδιαίτερα αυξημένα σήμερα στην Κωνσταντινούπολη, λόγω της Διεθνούς Διάσκεψης για την Ασφάλεια που διοργανώνει η Τουρκία, στην οποία μετέχουν αρκετοί αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, μεταξύ τους ο πρόεδρος του Ιράν και ο πρωθυπουργός της Ρωσίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024