Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδριαΣτην Κωνσταντινούπολη το Παγκόσμιο Συνέδριο της SITE για το 2024
Συνέδρια

Στην Κωνσταντινούπολη το Παγκόσμιο Συνέδριο της SITE για το 2024

Το Παγκόσμιο Συνέδριο συγκεντρώνει κάθε χρόνο επαγγελματίες του τουρισμού ταξιδιών κινήτρων από ολόκληρο τον κόσμο με σκοπό να διαμορφώσει το μέλλον του κλάδου και να σφυρηλατήσει σχέσεις.

H Κωνσταντινούπολη θα φιλοξενήσει στις 26-29 Φεβρουαρίου του 2024 το Παγκόσμιο Συνέδριο της SITE (Society for Incentive Travel Excellence), την εκδήλωση-σήμα κατατεθέν του οργανισμού, ο οποίος συμπληρώνει 50ετή παρουσία. Στο πλαίσιο του τουρισμού κινήτρων, το Παγκόσμιο Συνέδριο της SITE για το 2024 αναμένεται να προσελκύσει στην Κωνσταντινούπολη περισσότερους από 500 επαγγελματίες του κλάδου.

Το συνέδριο, που οργανώνεται από τη SITE Τουρκίας -η οποία εργάζεται πυρετωδώς με σκοπό την ανάπτυξη του τουρισμού κινήτρων στην Τουρκία-, προσφέρει στους συμμετέχοντες από όλον τον κόσμο μια ευκαιρία να ανακαλύψουν την Τουρκία, έναν από τους 10 κορυφαίους προορισμούς ταξιδιών κινήτρων στο πέρασμα του χρόνου παγκοσμίως.

Το Παγκόσμιο Συνέδριο συγκεντρώνει κάθε χρόνο επαγγελματίες του τουρισμού ταξιδιών κινήτρων από ολόκληρο τον κόσμο με σκοπό να διαμορφώσει το μέλλον του κλάδου και να σφυρηλατήσει σχέσεις, καθώς και να καθιερώσει διαύλους εκπαίδευσης, ανακάλυψης και συνεργασίας.

Οι συμμετέχοντες στο Παγκόσμιο Συνέδριο της SITE θα απολαύσουν προνόμια όπως η δικτύωση και η δημιουργία σημαντικών επαφών, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για νέες ευκαιρίες από πρώτο χέρι. Η SITE έχει μέλη σε ολόκληρο τον κόσμο και στις χώρες που συμμετέχουν στο Συνέδριο συγκαταλέγονται η Αίγυπτος, η Αργεντινή, η Αρούμπα, η Αυστραλία, η Αυστρία, το Βέλγιο, η Βραζιλία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Δημοκρατία της Τσεχίας, η Ελβετία, η Ζιμπάμπουε, οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Ιαπωνία, η Ινδία, η Ιρλανδία, η Ισλανδία, η Ισπανία, το Ισραήλ, η Ιταλία, ο Καναδάς, η Κίνα, η Κόστα Ρίκα, η Κροατία, η Λετονία, η Μεγάλη Βρετανία, το Μεξικό, οι Μπαχάμες, τα Νησιά Κεϊμάν, η Ολλανδία, η Ουγγαρία, ο Παναμάς, η Πορτογαλία, η Σιγκαπούρη, η Σκοτία, η Σλοβενία, η Ταϊβάν, η Ταϊλάνδη και η Τουρκία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024