Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΟι αμερικανικές αερογραμμές ζητούν επικύρωση πτήσεων από τους επιβάτες πριν ταξιδέψουν
Σοβαρά προβλήμαστα από τις σφοδρές χιονοπτώσεις

Οι αμερικανικές αερογραμμές ζητούν επικύρωση πτήσεων από τους επιβάτες πριν ταξιδέψουν

Ύστερα από την “παράλυση” 49 εκ των 50 πολιτειών της ανατολικής ακτής των ΗΠΑ -εκτός της Φλόριδα- λόγω των σφοδρών χιονοπτώσεων, οι αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες ζητούν ακόμα από τους πολίτες […]

Ύστερα από την “παράλυση” 49 εκ των 50 πολιτειών της ανατολικής ακτής των ΗΠΑ -εκτός της Φλόριδα- λόγω των σφοδρών χιονοπτώσεων, οι αμερικανικές<...> αεροπορικές εταιρείες ζητούν ακόμα από τους πολίτες να επικοινωνούν μαζί τους πριν ξεκινήσουν για τα αεροδρόμια. Πολλές πτήσεις είτε σημείωσαν καθυστέρηση είτε ακυρώθηκαν σε κύρια αεροδρόμια των ΗΠΑ -ανάμεσα στα οποία ήταν το JFK της Νέας Υόρκης, το Newark του Νιοϋ Τζέρσεϋ, το Logan της Βοστώνης, το Regan International της Ουάσινγκτον και το Dulles της Βιρτζίνια.

Η Φιλαδέλφεια κήρυξε την πόλη σε “κατάσταση ανάγκης” λόγω του χιονιού, ενώ ο πρόεδρος Barack Obama χαρακτήρισε την κατάσταση “χιονο-μαγεδών”, αυξάνοντας έτσι τη δραματικότητά της. Πολλές γραμμές μεταφοράς ρεύματος έπεσαν στο Μέριλαντ και οι αρχές της πόλης προειδοποίησαν ότι δεν υπάρχουν αρκετά εκχιονιστικά μηχανήματα για να καθαρίσουν το χιόνι. Πρόκειται για τη δεύτερη χιονοθύελλα που πλήττει τη Νέα Υόρκη μέσα σε δύο εβδομάδες και ο δήμαρχος Bluberg πιέζεται ιδιαίτερα, εφόσον θεωρήθηκε ότι αντιμετώπισε ανεπαρκώς το πρώτο κύμα κακοκαιρίας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024