Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΠλήθος εκδηλώσεων στην Ταϊλάνδη από αρχές Ιουνίου

Πλήθος εκδηλώσεων στην Ταϊλάνδη από αρχές Ιουνίου

`Σάρκα και οστά` παίρνει από τις αρχές του επόμενου μήνα η νέα καμπάνια των Ταϊλανδικών Αρχών Τουρισμού με θέμα `Thailand Grand Invitation 2006`,με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης, αλλά […]

`Σάρκα και οστά` παίρνει από τις αρχές του επόμενου μήνα η νέα καμπάνια των Ταϊλανδικών Αρχών Τουρισμού με θέμα `Thailand Grand Invitation 2006`,<...>με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης, αλλά και βεβαίως την προβολή της χώρας.

Στα πλαίσια της καμπάνιας αυτής έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις, φεστιβάλ και δρώμενα για τον τουρισμό, που συνδέουν και αναδεικνύουν μοναδικά την παράδοση και τον πολιτισμό του ταϊλανδικού λαού, ο τρόπος ζωής του οποίου έχει αρχίσει και επηρεάζει πλέον αισθητά και τη Δύση.

Συγκεκριμένα, για τον Ιούνιο έχουν προγραμματιστεί να λάβουν χώρα πολλές εκδηλώσεις στον Βασιλικό Οίκο, για τις οποίες έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν βασιλείς από 29 χώρες.

Στη συνέχεια τον Οκτώβριο θα πραγματοποιηθούν στην Πατάγια δύο πολύ σημαντικές εκδηλώσεις για τον τουρισμό – το IT&CMA και το Παγκόσμιο Συνέδριο του SKAL, ενώ από τον Νοέμβριο μέχρι και τον Ιανουάριο πραγματοποιείται το μεγάλο φεστιβάλ Loi Krathong.

Πέρα όμως από τις παραπάνω εκδηλώσεις, έχουν προγραμματιστεί και πολλά μουσικά και καλλιτεχνικά δρώμενα, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται μια συναυλία του διάσημου τενόρου Andrea Bocelli, που θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Ταϋλάνδη.

Τέλος, ακόμη ένα σημαντικό γεγονός, που θα δώσει νέα πνοή στην τουριστική κίνηση της χώρας είναι η λειτουργία από τον επόμενο χρόνο του νέου αεροδρομίου `Suvarnabhumi` στην Μπανγκόκ, που θα ενισχύσει τη θέση της χώρας στους αιθέρες της Ασίας.

Ταϋλανδικό φεστιβάλ γεύσεων και πολιτισμού στο Metropolitan

Αλλά και στην Ελλάδα η Ταϊλάνδη ετοιμάζεται να έχει σημαντική παρουσία. Βραδιές Ταϊλανδικής κουζίνας και κουλτούρας οργανώνει το ξενοδοχείο Metropolitan από την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2006 μέχρι και το Σάββατο<...>10 Ιουνίου 2006, όπως και στην Κέρκυρα στα ξενοδοχεία Χανδρή από την Τρίτη 13 Ιουνίου μέχρι και το Σάββατο 17 Ιουνίου 2006.

Τις βραδιές συνδιοργανώνουν το ξενοδοχείο Metropolitan, τα ξενοδοχεία Χανδρή στην Κέρκυρα, η Βασιλική Πρεσβεία της Ταϊλάνδης στην Αθήνα, ο Ταϊλανδικός Οργανισμός Τουρισμού και η αεροπορική εταιρία Thai Airways International.


Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, όπως ανακοινώθηκε στα πλαίσια συνέντευξης τύπου, Ταϊλανδοί σεφ θα ετοιμάσουν μοναδικά παραδοσιακά εδέσματα, ενώ θα υπάρχει και χορευτικό συγκρότημα από την Μπανγκόκ. Παράλληλα, όσοι το επισκεφτούν, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν καλλιτεχνικό σκάλισμα φρούτων και λαχανικών, όπως και ζωγραφική μικρών παραδοσιακών ομπρελών.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024