Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣτα πτητικά προγράμματα πολλών ευρωπαϊκών αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους η Σόφια

Στα πτητικά προγράμματα πολλών ευρωπαϊκών αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους η Σόφια

Στους μελλοντικούς σχεδιασμούς των πτητικών προγραμμάτων φαίνεται ότι έχουν συμπεριλάβει τη Σόφια, με αφορμή την ένταξη της Βουλγαρίαςστην Ευρωπαϊκή Ένωση (2007), οι περισσότερες ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους, όπως η […]

Στους μελλοντικούς σχεδιασμούς των πτητικών προγραμμάτων φαίνεται ότι έχουν συμπεριλάβει τη Σόφια, με αφορμή την ένταξη της Βουλγαρίας<...>στην Ευρωπαϊκή Ένωση (2007), οι περισσότερες ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους, όπως η βρετανική easyJet, η ιταλική May Air, η σλοβακική SkyEurope και η γερμανική Air Berlin, όπως διαπιστώθηκε στα πλαίσια του διεθνούς φόρουμ αεροπορίας `Routes`, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες.

Να υπενθυμιστεί ωστόσο ότι η πρώτη εταιρία χαμηλού κόστους που πέταξε στη Σόφια ήταν η ουγγρική Wizz Air, η οποία ξεκίνησε τα δρομολόγια της το περασμένο Σεπτέμβρη.

Πιο συγκεκριμένα, η σλοβακική εταιρία SkyEurope αναμένεται να ξεκινήσει από τον προσεχή Δεκέμβριο τις πτήσεις Σόφια – Μπρατισλάβα, ενώ η ιταλική May Air σχεδιάζει να συνδέσει αεροπορικώς τη Σόφια με τη Μπολόνια και τη Βενετία, αρχής γενομένης από το 2006. Αεροπορική σύνδεση Βερολίνου – Σόφιας προγραμματίζει όμως και η γερμανική Air Berlin, ενώ η easyJet σχεδιάζει να πετάει μέσω Σόφιας για το Βουκουρέστι ή και την Αθήνα.

Παράλληλα, η Βουλγαρία όμως έχει ήδη ετοιμάσει το έδαφος για επαφές και μελλοντική συνεργασία με την πρώτη ιδιωτική αεροπορική εταιρία της Κίνας, Hainan Airlines, όπως και με την καναδέζικη εταιρία τσάρτερ Skyservice, η οποία φαίνεται ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να ξεκινήσει τακτικές πτήσεις στο δρομολόγιο Σόφια – Τορόντο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024