Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΗ Goldair Cargo ενισχύει την θέση της στην Γερμανία και ενδυναμώνει την παρουσία της στις διεθνείς μεταφορές

Η Goldair Cargo ενισχύει την θέση της στην Γερμανία και ενδυναμώνει την παρουσία της στις διεθνείς μεταφορές

Μία από τις μεγαλύτερες συμφωνίες αποκλειστικής συνεργασίας στον κλάδο των διεθνών εμπορευματικών μεταφορών, σύναψε πριν λίγο καιρό η Goldair Cargoμε τον γερμανικό κολοσσό Dachser GmbH. Η Dachser είναι η μεγαλύτερη […]

Μία από τις μεγαλύτερες συμφωνίες αποκλειστικής συνεργασίας στον κλάδο των διεθνών εμπορευματικών μεταφορών, σύναψε πριν λίγο καιρό η Goldair Cargo<...>με τον γερμανικό κολοσσό Dachser GmbH.

Η Dachser είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρία μεταφορών της Γερμανίας. Το 2004 είχε 48 υποκαταστήματα στην Γερμανία και 208 παγκοσμίως, με ανθρώπινο δυναμικό 12.5000 άτομα, 6.500 ιδιωτικά φορτηγά και παρουσία σε 22 χώρες. Διαθέτει τις μεγαλύτερες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις για υπηρεσίες Logistics, συνολικής έκτασης 1.000.000 τ.μ., εξυπηρετεί καθημερινά 105.000 αποστολές και είχε κύκλο εργασιών 2,4 δισ. ευρώ.

Η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιριών, ξεκίνησε με την παρουσίαση στην αγορά μίας πρωτοποριακής υπηρεσίας: καθημερινές αναχωρήσεις ομαδικών φορτίων (groupage) από όλη την Γερμανία προς την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, πολύ σύντομα οι αναχωρήσεις θα περιλαμβάνουν όλες τις χώρες, που η Dachser έχει υποκαταστήματα, όπως η Ολλανδία, το Βέλγιο, η Αυστρία, η Αγγλία και η Ουγγαρία.

Ακόμα, η Goldair Cargo θα συνεργασθεί και με τα γραφεία της Dachser International στις Η.Π.Α. και την Ασία, για να καλύψει τις αεροπορικές και θαλάσσιες μεταφορές των πελατών της, ενισχύοντας έτσι σημαντικά το σύστημα εμπορευματικών μεταφορών από και προς όλα τα μέρη του κόσμου, που σήμερα διαθέτει.

Η συνεργασία αυτή αποτελεί, κατά την εταιρία, το επιστέγασμα των αδιάκοπων προσπαθειών της Goldair Cargo να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα μεταφορών, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος μέσω μακροχρόνιων επενδύσεων σε υλικοτεχνικές υποδομές, ανθρώπινο δυναμικό και διεθνείς συνεργασίες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024