Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΤον τουρισμό της Ταϊλάνδης υποστηρίζει ο Thomas Cook

Τον τουρισμό της Ταϊλάνδης υποστηρίζει ο Thomas Cook

Στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης, που χαρακτηρίζεται από τις Αρχές Τουρισμού της χώρας ως ένας από τους διασημότερους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως,σχεδιάζει να πηγαίνει 20.000 τουρίστες τον μήνα από την Ευρώπη ο […]

Στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης, που χαρακτηρίζεται από τις Αρχές Τουρισμού της χώρας ως ένας από τους διασημότερους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως,<...>σχεδιάζει να πηγαίνει 20.000 τουρίστες τον μήνα από την Ευρώπη ο γερμανός tour operator Thomas Cook.

Τα καλά νέα για την ταξιδιωτική βιομηχανία της Ταϊλάνδης, που τον Δεκέμβρη του 2004 επλήγη από τα φονικά `τσουνάμι`, ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος του γραφείου Thomas Cook, κ. Peter Fankhauser, σε συνέντευξη τύπου, που δόθηκε από κοινού με τον Κυβερνήτη του Πουκέτ, κ. Udomsak Assavarangkura και την υπεύθυνη των Αρχών Τουρισμού της Ταϊλάνδης, κ. Suwalai Pinpradab, για τις νότιες περιοχές της χώρας, που επλήγησαν από τα τσουνάμι, μεταξύ των οποίων το Πουκέτ, αλλά και οι επαρχίες Phang-nga και Krabi.

Όπως επεσήμανε σε δηλώσεις του ο κ. Fankhauser η εταιρία του σκοπεύει να πηγαίνει από 1η Νοεμβρίου 2005 κατά μέσο όρο περίπου 20.000 τουρίστες μηνιαίως στο Πουκέτ μέχρι και τον Απρίλη του 2006.

“Η κίνηση αυτή του Thomas Cook ενισχύει τις προσπάθειες ανάκαμψης του τουρισμού στο Πουκέτ και θα βοηθήσει την ταξιδιωτική βιομηχανία της περιοχής να ανακτήσει τη παλιά της θέση” σχολίασε η κ. Suwalai, ενώ όπως πρόσθεσε “η κίνηση αυτή ίσως ωθήσει και άλλους πράκτορες να ακολουθήσουν ανάλογες δράσεις”. Τέλος, η κ. Suwalai δήλωσε πεπεισμένη ότι “φέτος πολλοί θα είναι οι Ευρωπαίοι ταξιδιώτες που θα προτιμήσουν για τις διακοπές τους το Πουκέτ”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024