Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςWebsite με πληροφορίες διαβατηρίων για ταξίδια στις ΗΠΑ
Travel Industry Association of America

Website με πληροφορίες διαβατηρίων για ταξίδια στις ΗΠΑ

Ιδιαίτερα μεγάλη επισκεψιμότητα παρουσιάζει το νέο website της Travel Industry Association of America (TIA), στο οποίο εύκολα μπορεί κανείς να βρεί όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για ταξιδιωτικά έγγραφα – διαβατήρια, […]

Ιδιαίτερα μεγάλη επισκεψιμότητα παρουσιάζει το νέο website της Travel Industry Association of America (TIA), στο οποίο εύκολα μπορεί κανείς να βρεί όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για ταξιδιωτικά έγγραφα – διαβατήρια, που απαιτούνται<...>σε αεροπορικά ταξίδια από Δυτικές χώρες με προορισμό τις ΗΠΑ.

Η λειτουργία του συγκεκριμένου website – GetAPassportNow.com – ξεκίνησε πριν έξι εβδομάδες και παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για την έκδοση διαβατηρίων τόσο για Αμερική και Καναδά, όσο και Μεξικό, σύμφωνα με τους τελευταίους κανονισμούς. Στο διάστημα αυτό το website δέχθηκε περισσότερα από 1,2 εκατομμύρια `hits`, αλλά και 50.000 `unique visitors`, όπως ανέφερε ο κ. Roger J. Dow, Πρόεδρος και CEO της TIA.

“Μήνυμα μας παραμένει ότι αν θέλεις να ταξιδέψεις από και προς τις ΗΠΑ, πάρε ένα διαβατήριο τώρα” τόνισε ο κ. Dow, προσθέτοντας πως “η στενή συνεργασία με την Κυβέρνηση θα συνεχιστεί, προκειμένου να βοηθήσουμε στην ενημέρωση του κοινού σχετικά με τα νέους κανονισμούς, που τέθηκαν από χτες, 23 Ιανουαρίου 2007, σε ισχύ και αφορούν προς το παρόν ταξίδια με αεροπλάνα, ενώ ανάλογες υπηρεσίες θα παρέχονται αργότερα και για ταξίδια με αυτοκίνητο ή κρουαζιερόπλοιο”. “Στόχος μας είναι” κατέληξε “να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να αποφύγουν τη σύγχυση και να μην ανησυχούν για τη πραγματοποίηση των ταξιδίων τους”.

Σημειώνεται ότι ο νέος κανονισμός επιβάλλει και στους Αμερικάνους πολίτες να έχουν στην κατοχή τους διαβατήριο, όταν επιστρέφουν στην πατρίδα τους από κάποιο ταξίδι στον Καναδά, στο Μεξικό ή και στη Καραϊβική. Σήμερα μόνο το 27% των Αμερικάνων και το 40% των Καναδών έχουν στην κατοχή του τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024