Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ τουριστική βιομηχανία των ΗΠΑ ζητά τη βοήθεια του Barack Obama
Παράκληση από τον πρόεδρο του ΤΙΑ Roger Dow

Η τουριστική βιομηχανία των ΗΠΑ ζητά τη βοήθεια του Barack Obama

Από τις πρώτες κιόλας ώρες της εκλογής του, ο Barack Obama δέχθηκε παράκληση από τον πρόεδρο του Travel Industry Association (ΤΙΑ), κ. Roger Dow, για να εργαστεί.,..

Από τις πρώτες κιόλας ώρες της εκλογής του, ο Barack Obama δέχθηκε παράκληση από τον πρόεδρο του<...> Travel Industry Association (ΤΙΑ), κ. Roger Dow, για να εργαστεί προς όφελος της αμερικανικής τουριστικής βιομηχανίας και να “κερδίσει τις καρδιές και την ψυχή των κατοίκων όλης της γης”. Ο κ. Roger Dow τόνισε ότι δύο είναι οι προκλήσεις του νέου προέδρου, να βελτιώσει την οικονομία της χώρας και να ενδυναμώσει την εικόνα της σε διεθνές επίπεδο. “Ο τουρισμός μπορεί να βοηθήσει και στις δύο αυτές προκλήσεις’, είπε. “Η αμερικανική οικονομία βασίζεται στον ταξιδιωτικό κλάδο, ο οποίος δίνει δουλειά σε έναν στους οκτώ Αμερικάνους πολίτες, και δημιουργεί περισσότερα από 700 δισ. δολ. εισόδημα. Οι μικρομεσσαίες επιχειρήσεις που αποτελούν το 90% των αμερικανικών τουριστικών επιχειρήσεων μπορούν να στηρίξουν την οικονομία της χώρας”, τόνισε. Όσο για την βελτίωση της εικόνας δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι ξένοι υπήκοοι που επισκέπτονται τις ΗΠΑ είτε για τουρισμό αναψυχής, είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για σπουδές, μπορούν να μετατραπούν στους καλύτερους ‘πρεσβευτές’ για τη χώρα. Σύμφωνα, με στατιστικά, αυτοί που έχουν ήδη επισκεφθεί τις ΗΠΑ έχουν 74% περισσότερες πιθανότητες να είναι ευνοϊκά προσκείμενοι προς τη χώρα, από εκείνους που δεν έχουν ποτέ πάει στις ΗΠΑ.

Επιπλέον, η Ένωση των Τουριστικών Πρακτόρων των ΗΠΑ θα παρουσιάσει στις 16 Δεκεμβρίου τις θέσεις της στο νέο πρόεδρο και υποδείξεις για το πως μπορεί ο τουριστικός κλάδος να βοηθήσει την οικονομία της χώρας. Η πρόεδρος της NTA κα Lisa Simon δήλωσε ότι πιστεύει ότι είναι πολύ σημαντικό να δώσει τα εργαλεία στον Barack Obama, αλλά και στο επιτελείο του ώστε να βελτιστοποιήσουν τη συμβολή του τουρισμού στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και στην αύξηση της παραγωγικότητας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024