Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδριαΣτο Wyndham Grand Athens το συνέδριο του Obama Foundation
Συνέδρια

Στο Wyndham Grand Athens το συνέδριο του Obama Foundation

«Είχαμε το τιμητικό προνόμιο να φιλοξενήσουμε τον κ. Ομπάμα και το συνέδριο του Obama Foundation στο Wyndham Grand Athens», υπογραμμίζει το ξενοδοχείο.

To Wyndham Grand Athens φιλοξένησε το συνέδριο του Obama Foundation και υποδέχτηκε τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο Barack Obama αλλά και λοιπών ηγετών που έδωσαν το παρών. «Η υποδοχή του κ. Ομπάμα, αλλά και των ηγετών του Obama Foundation, ήταν μια εξαιρετική εμπειρία για εμάς, καθώς συμμετείχαν άνθρωποι που επιφέρουν αλλαγές σε όλο τον κόσμο», αναφέρει η ανακοίνωση του ξενοδοχείου.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Wyndham Grand Athens

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας για την επιλογή του ξενοδοχείου μας, ως τόπου διεξαγωγής αυτής της σημαντικής εκδήλωσης. Με άλλα λόγια, η ευκαιρία να φιλοξενήσουμε ένα τόσο σημαντικό γεγονός, ενισχύει περαιτέρω τη δέσμευση της Zeus International Hotels & Resorts, να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες. Γι’ αυτό και η αφοσιωμένη ομάδα μας εργάστηκε αβίαστα για να εξασφαλίσει ένα φιλόξενο, προσεγμένο και άνετο περιβάλλον για όλους τους συμμετέχοντες.

Είναι γεγονός πως η παρουσία του κ. Ομπάμα και των σεβάσμιων ηγετών του, προσέδωσε μια ατμόσφαιρα βαθύτατου θαυμασμού στο χώρο μας. Συνεπώς, δεν μπορούσαμε παρά να εμπνευστούμε από τις ιδέες τους και να ενθαρρυνθούμε από το όραμά τους για ένα καλύτερο μέλλον.

Εν κατακλείδι, είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για τον επαγγελματισμό και την άρτια συνεργασία ολόκληρης της ομάδας του Obama Foundation, καθ’ όλη τη διάρκεια του προγραμματισμού και διεξαγωγής της εκδήλωσης. Ήταν μεγάλη χαρά μας να συνεργαστούμε μαζί τους, κι ελπίζουμε μελλοντικά, να έχουμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε κι άλλες αξιοσημείωτες εκδηλώσεις, που προωθούν σημαντικές αλλαγές για τον κόσμο.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024