Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείς4 στις 10 γυναίκες προτιμούν για δώρο Αγίου Βαλεντίνου ρομαντικές αποδράσεις
Travel Industry Association

4 στις 10 γυναίκες προτιμούν για δώρο Αγίου Βαλεντίνου ρομαντικές αποδράσεις

Ξεπερασμένα θεωρούνται πλέον τα λουλούδια και τα κοσμήματα για δώρο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αφού όπως κατέδειξε πρόσφατη έρευνα της Travel Industry Association (TIA), δημοφιλέστερα αναδεικνύονται πλέον σήμερα η διαμονή σε ένα ξενοδοχείο και το πρωινό στο κρεββάτι…

Ξεπερασμένα θεωρούνται πλέον τα λουλούδια και τα κοσμήματα για δώρο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αφού όπως κατέδειξε πρόσφατη έρευνα της Travel Industry Association (TIA), δημοφιλέστερα αναδεικνύονται πλέον σήμερα<...>η διαμονή σε ένα ξενοδοχείο και το πρωινό στο κρεββάτι.

Η εταιρία Synovate, που διενήργησε την έρευνα για λογαριασμό της TIA, είχε ως δείγμα 1.000 γυναίκες των Η.Π.Α., ενώ στόχος της ήταν να καταγραφούν οι προτιμήσεις των γυναικών για δώρο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ασχέτως του κόστους. Πρώτη επιλογή αναδείχθηκε μια ρομαντική απόδραση, αφού 4 στις 10 γυναίκες (36%) ισχυρίστηκαν ότι θα προτιμούσαν τη διαμονή σε ένα ξενοδοχείο ή πρωινό στο κρεββάτι. Στη δεύτερη θέση, το ένα τρίτο των γυναικών (32%) έβαλε το δείπνο σε εστιατόριο, ενώ τα κοσμήματα επέλεξαν μόνο 2 στις 10 γυναίκες (21%). Τα λουλούδια και τα εσώρουχα βρέθηκαν στο τέλος της λίστας, με ποσοστά προτίμησης 8% και 2% αντίστοιχα.

Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος και CEO της Travel Industry Association, κ. Roger Dow “τα ταξίδια παρέχουν τη μοναδική ευκαιρία για ποιοτικό χρόνο του ζευγαριού και δημιουργία αναμνήσεων για μια ζωή”, ενώ η συμβουλή του προς τους άντρες, και μάλιστα τους παντρεμένους με τα παιδιά, είναι να γράψουν σε μια κάρτα Αγίου Βαλεντίνου πως ετοιμάζουν ένα ταξίδι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο μόνο για δύο, αφού αυτό που θέλουν οι γυναίκες είναι περισσότερο χρόνο με τον σύντροφο τους.

Την επιλογή του ταξιδίου ως δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου επέλεξε το 49% των γυναικών ηλικίας 25-34 ετών και το 39% των γυναικών ηλικίας 35 – 44 ετών. Ιδιαίτερη προτίμηση στα ταξίδια έδειξαν επίσης και οι παντρεμένες γυναίκες (40%), όπως επίσης και οι γυναίκες με παιδιά (42%).

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024