Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΑπόδειξη εγκατάλειψης το χαμηλό ποσό για την τουριστική προβολή της Θεσσαλονίκης

Απόδειξη εγκατάλειψης το χαμηλό ποσό για την τουριστική προβολή της Θεσσαλονίκης

Απόδειξη εγκατάλειψης της Θεσσαλονίκης χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ νομού Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, την έγκριση τελικά ποσού 70.000 ευρώ από τον ΕΟΤ για την τουριστική προβολή του νομού. Σε σχετική […]

Απόδειξη εγκατάλειψης της Θεσσαλονίκης χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ νομού Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, την έγκριση τελικά ποσού<...> 70.000 ευρώ από τον ΕΟΤ για την τουριστική προβολή του νομού. Σε σχετική του δήλωση ο κ. Παπαγεωργόπουλος σημειώνει ότι το ποσό που εγκρίθηκε είναι μόλις το 12% της πρότασης της ΤΕΔΚ συνολικού ύψους 600.000 ευρώ.

“Η αντιμετώπιση αυτή υπονομεύει πλέον των άλλων και τη μεγάλη υπόθεση της ΕΧΡΟ και μάλιστα μόλις λίγες ημέρες πριν από την υποδοχή των εκπροσώπων των χωρών μελών του ΒΙΕ στην πόλη μας για το Συμπόσιο προβολής της υποψηφιότητάς της” τονίζει ο κ. Παπαγεωργόπουλος και καλεί την κυβέρνηση να “αποδώσει στο νομό Θεσσαλονίκης αυτά που αξίζει, χρειάζεται και δικαιούται”.

“Το πρόγραμμα που ενέκρινε ο ΕΟΤ, ο αποκλειστικά αρμόδιος φορέας της πολιτείας, για όλο το νομό Θεσσαλονίκης, δεν ξεπερνά τις δαπάνες του Δήμου Θεσσαλονίκης για την τουριστική προβολή της πόλης τις οποίες και ενισχύουμε εν όψει της διεκδίκησης της ΕΧΡΟ του 2008. Ανάλογα κονδύλια δαπανούν από το υστέρημά τους και άλλοι Δήμοι του νομού μας με σκοπό να δώσουν τουριστικές ανάσες στις περιοχές τους”, προσθέτει ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ Νομού Θεσσαλονίκης και δήμαρχος της πόλης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024