Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕνδιαφέρον Αμερικανών ταξιδιωτικών πρακτόρων για μονοήμερες κρουαζιέρες

Ενδιαφέρον Αμερικανών ταξιδιωτικών πρακτόρων για μονοήμερες κρουαζιέρες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ημερήσια κρουαζιέρα σε Αίγινα – Πόρο – Υδρα, έδειξαν Αμερικανοί ταξιδιωτικοί πράκτορες, την οποία σχεδιάζουν να συμπεριλάβουν σε πακέτα ταξιδίων που ετοιμάζουν. Συγκεκριμένα, δεκαέξι Αμερικανοί ιδιοκτήτες […]

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ημερήσια κρουαζιέρα σε Αίγινα – Πόρο – Υδρα, έδειξαν Αμερικανοί ταξιδιωτικοί πράκτορες, την οποία σχεδιάζουν να συμπεριλάβουν σε πακέτα ταξιδίων<...> που ετοιμάζουν.

Συγκεκριμένα, δεκαέξι Αμερικανοί ιδιοκτήτες τουριστικών πρακτορείων επισκέφτηκαν τη χώρα μας για ενημερωτική επίσκεψη. Το ταξίδι οργανώθηκε από το Key Tours της Virginia των Η.Π.Α. και το Meridien Αθηνών και περιλάμβανε επισκέψεις στους Δελφούς, το Σούνιο, την Ακρόπολη, σε ξενοδοχεία της Αθήνας καθώς και ημερήσια κρουαζιέρα σε Αίγινα – Πόρο – Υδρα.

O ΕΟΤ πρόσφερε το αποχαιρετιστήριο δείπνο στην διάρκεια του οποίου οι ταξιδιωτικοί πράκτορες από την Αμερική εξέφρασαν ιδιαίτερη ικανοποίηση για την κρουαζιέρα και ζήτησαν περισσότερες πληροφορίες με την πρόθεση να την προτείνουν σε πελάτες τους και να τη συμπεριλάβουν στα νέα ταξιδιωτικά πακέτα τους. Εξέφρασαν, επίσης, την ικανοποίησή τους για τα ξενοδοχεία που επισκέφτηκαν, το ΜΕΤΡΟ Αθηνών και το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024