Τελευταία νέα

ΕΟΤ: Χιόνι και Παιδεία

Με απόφαση του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ, κ. Ευγένιου Γιαννακόπουλου εγκρίθηκε και ξεκινάει άμεσα η διοργάνωση εκπαιδευτικού προγράμματος με τον τίτλο “Χιόνι και Παιδεία”, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού. Το πρόγραμμα […]

Με απόφαση του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ<.>, κ. Ευγένιου Γιαννακόπουλου εγκρίθηκε και ξεκινάει άμεσα η διοργάνωση εκπαιδευτικού προγράμματος<...> με τον τίτλο "Χιόνι και Παιδεία", στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού.
Το πρόγραμμα έχει σαν σκοπό την άμεση γνωριμία και εξοικείωση των μαθητών όλων των δημοτικών σχολείων, γυμνασίων, και λυκείων με το χιόνι και τα αθλήματα που σχετίζονται με αυτό.
Το πρόγραμμα θα υλοποιείται καθ' όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του χιονοδρομικού κέντρου του Παρνασσού, από Δευτέρα ως και Παρασκευή, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης των Νομαρχιών και των σχολείων που ενδιαφέρονται.
Στα πλαίσια του προγράμματος, η είσοδος των μαθητών και των συνοδών, καθώς και η χρήση του αναβατήρα "Αίολος", ο οποίος επιτρέπει την πρόσβαση στην πίστα αρχαρίων.
Συγχρόνως, σε συνεργασία με τα καταστήματα ενοικίασης εξοπλισμού και τις αναγνωρισμένες σχολές σκι που εδρεύουν μέσα στο Κέντρο, θα παρέχεται στους μαθητές η δυνατότητα μίσθωσης σε συμβολικές τιμές χιονοδρομικού εξοπλισμού, καθώς και εκμάθησης σκι.
Η διεύθυνση και το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου θα βρίσκονται στη διάθεση των εκπαιδευτικών και των παιδιών και θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα να επιτύχει τον στόχο του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024