Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΓραφείο Προσέλκυσης και Παροχής Υπηρεσιών προς τους επισκέπτες της `Πολιτιστικής Πάτρας`

Γραφείο Προσέλκυσης και Παροχής Υπηρεσιών προς τους επισκέπτες της `Πολιτιστικής Πάτρας`

Τη λειτουργία ενός Γραφείου Προσέλκυσης και Παροχής Υπηρεσιών προς τους επισκέπτες και τους θεατές της Πάτρας, εν όψει της επόμενης χρονιάς, κατά την οποία η πόλη έχει οριστεί ως Πολιτιστική […]

Τη λειτουργία ενός Γραφείου Προσέλκυσης και Παροχής Υπηρεσιών προς τους επισκέπτες και τους θεατές<...> της Πάτρας, εν όψει της επόμενης χρονιάς, κατά την οποία η πόλη έχει οριστεί ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, αποφάσισε η Διεύθυνση Μάρκετινγκ του `2006`, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας `Πελοπόννησος`.

Πιο συγκεκριμένα, ο σχεδιασμός προβλέπει την απασχόληση εξειδικευμένου προσωπικού, αλλά και την αξιοποίηση των εμπειριών, που έχουν αποκομίσει τα στελέχη της Διεύθυνσης από τις μέχρι σήμερα επαφές τους με ανθρώπους του τουρισμού και τη συμμετοχή τους σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις.

Η σχετική εξαγγελία έγινε από τον Διευθυντή Μάρκετινγκ, κ. Δημήτρη Τουλιάτο, στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τους ξενοδόχους της περιοχής. Ο στόχος είναι να αποτελέσει το συγκεκριμένο Γραφείο το `στρατηγείο`, που θα αναλάβει να συνδέσει τις διεθνείς επαφές, που αποκτήθηκαν (και διαρκώς αποκτούνται) με τους τοπικούς τουριστικούς παράγοντες.

Ωστόσο, ο Διευθυντής Μάρκετινγκ του `2006` διευκρίνισε ότι “οι ρόλοι θα είναι διακριτοί, αφού ο Φορέας δεν έχει σκοπό να υποκαταστήσει τους επιχειρηματίες του τουρισμού. “Σύντομα η Διεύθυνση”, όπως πρόσθεσε ο κ. Τουλιάτος “θα ανακοινώσει συγκεκριμένες προδιαγραφές και θα καλέσει τους τοπικούς τουριστικούς επιχειρηματίες να διαμορφώσουν συνεργαζόμενοι τουριστικά πακέτα, τα οποία στη συνέχεια το `2006` θα αναλάβει να προβάλει (μέσα από τις επισκέψεις των στελεχών του στο εξωτερικό, στην επίσημη Πύλη της Πολιτιστικής κ.ά.)”.

“Η αντίδραση των ξενοδόχων” όπως σημείωσε ο κ. Τουλιάτος, “ήταν θετική, ενώ αρκετοί ήταν οι τοπικοί φορείς, που δήλωσαν πρόθυμοι να συνεργαστούν για τη σύνταξη ολοκληρωμένων τουριστικών πακέτων, που θα προτείνουν στους επισκέπτες της Πολιτιστικής Πάτρας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024