Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ Λέσβος επιζητά την τουριστική ανάπτυξη
Συνάντηση Κ. Μαρκόπουλου με το βουλευτή Λέσβου της ΝΔ Γ. Γιαννέλη

Η Λέσβος επιζητά την τουριστική ανάπτυξη

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Μαρκόπουλος συναντήθηκε χθες με το βουλευτή Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Γιαννέλη, κατόπιν πρωτοβουλίας του βουλευτή. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ετέθησαν ζητήματα τουριστικής ανάπτυξης του νομού…

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Μαρκόπουλος συναντήθηκε χθες με το βουλευτή Λέσβου<...> της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Γιαννέλη, κατόπιν πρωτοβουλίας του βουλευτή. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ετέθησαν ζητήματα τουριστικής ανάπτυξης του νομού.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η επίλυση των εκκρεμών ζητημάτων που αφορούν στη μη λειτουργία της μαρίνας Μυτιλήνης, στο αίτημα για γραφείο ΕΟΤ στη Λήμνο και στην αξιοποίηση των ιαματικών πηγών στη Θερμή, για τις οποίες έχουν ήδη γίνει οι σχετικές μελέτες. Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης θα μελετήσει τα ζητήματα και θα έρθει σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς (την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τουριστικούς φορείς και άλλους παράγοντες της νήσου) κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του.

Ο κ. Μαρκόπουλος τόνισε στο βουλευτή Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να υλοποιήσει στο ακέραιο το κυβερνητικό πρόγραμμα για τον τουρισμό. Τέλος, ο βουλευτής ζήτησε από τον υπουργό να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις εορτές της 25ης Μαρτίου, αίτημα το οποίο και έγινε δεκτό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024