Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟλοκληρώθηκε με επιτυχία από την Choose A.E., η προβολή της Ελληνικής Φέτας ΠΟΠ στις αγορές

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία από την Choose A.E., η προβολή της Ελληνικής Φέτας ΠΟΠ στις αγορές

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία από την Choose A.E., η προβολή της Ελληνικής Φέτας ΠΟΠ στις αγορές του εξωτερικού (χώρες Ε.Ε και Τρίτες χώρες) για λογαριασμό του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων […]

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία από την Choose A.E., η προβολή της Ελληνικής Φέτας ΠΟΠ στις αγορές του εξωτερικού (χώρες Ε.Ε και Τρίτες χώρες) για λογαριασμό του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Ελληνικού Οργανισμού Γάλακτος και Κρέατος. Με κύριο επικοινωνιακό μήνυμα “Feta/ it’s all greek to me – to you – to everyone”, προβλήθηκαν οι αξίες της Ελληνικής φέτας ΠΟΠ. Το μίγμα επικοινωνίας 2008 & 2009 περιλάμβανε θεματικές κινητές εκθέσεις (Roadshows) σε Ευρωπαϊκές πόλεις όπως Βρυξέλλες, Φρανκφούρτη, Βερολίνο, Στουτγάρδη, Ζυρίχη καθώς και καταχωρίσεις στη Γαλλία, Ιταλία, Αγγλία, Ρωσία. Κατά τη διάρκεια των εκθέσεων, πλήθος επισκεπτών είχε την ευκαιρία να γευτεί την Ελληνική Φέτα ΠΟΠ και να ενημερωθεί μέσα από ειδικά έντυπα , video και άλλες εκδηλώσεις για την αποκλειστικότητα του τόπου και των συνθηκών παρασκευής της, την υψηλή διατροφική της αξία και το ρόλο που μπορεί να έχει στη γευστική κουλτούρα των Ευρωπαίων.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024