Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΜεγάλη γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Μεγάλη γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Μεγάλη γιορτή για τον τουρισμό διοργανώνουν το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τις 10.00 το βράδυ στο Ζάππειο ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών […]

Μεγάλη γιορτή για τον τουρισμό διοργανώνουν το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι<...> τις 10.00 το βράδυ στο Ζάππειο ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA) – και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εργαζομένων στη Ναυτιλία και τον Τουρισμό (ΠΑΣΕΝΤ) με την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού.

Συγκεκριμένα οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν την Τουριστική Έκθεση που θα γίνει στο χώρο του Ζαππείου, αλλά και να απολαύσουν σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους που έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν στον ίδιο χώρο.

Η επίσημη τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Αίθριο του Ζαππείου Μεγάρου το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 19.00 παρουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, ολυμπιονικών, πρεσβευτών ξένων χωρών, εκπροσώπων της εκκλησίας, της νομαρχιακής και τοπικής αυτοδιοίκησης, πολιτιστικών φορέων και του επιχειρηματικού κόσμου του τουρισμού.

Σε κλίμα προεόρτιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 που επιστρέφουν στη χώρα που γεννήθηκαν και στην πόλη που αναβίωσαν ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην έννοια του Ολυμπισμού και θα προβληθούν οι Αγώνες, η Ολυμπιακή Ιδέα, η εκεχειρία και ο εθελοντισμός.

Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού εορτάζεται διεθνώς στις 27 Σεπτεμβρίου επί 23 χρόνια με απώτερο σκοπό τη στήριξη και την ανάδειξη της σημασίας του τουρισμού και των κοινωνικών, πολιτισμικών, πολιτικών και οικονομικών αξιών που υπηρετεί.

Σημειώνεται ότι το θέμα που έχει επιλεγεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού (WTO) για το φετινό εορτασμό είναι η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και η κοινωνική αρμονία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024