Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΝοερή τουριστική ξενάγηση στη Δράμα
Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση της Δράμας στην 25η Philoxenia

Νοερή τουριστική ξενάγηση στη Δράμα

Nοερή ξενάγηση στα αξιοθέατα του Νομού Δράμας και γεύση από εδέσματα και γνωστά κρασιά της περιοχής θα προσφέρει στους επισκέπτες της φετινής 25ης έκθεσης τουρισμού Philoxenia η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση της […]

Nοερή ξενάγηση στα αξιοθέατα του Νομού Δράμας και γεύση από εδέσματα και γνωστά κρασιά της περιοχής θα προσφέρει<...> στους επισκέπτες της φετινής 25ης έκθεσης τουρισμού Philoxenia η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση της Δράμας, στο χώρο του περιπτέρου της εντός του διεθνούς εκθεσιακού κέντρου Θεσσαλονίκης (stand 15, περίπτερο 15).

Σε ανακοίνωση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, ότι ο νομός αποτελεί ελκυστικό προορισμό για τους λάτρεις των χειμερινών αθλημάτων, της ορειβασίας, της αναρρίχησης, της πεζοπορίας και της κατασκήνωσης στο δάσος, αλλά και για εκείνους που αναζητούν σπήλαια και φαράγγια. Για τα παραπάνω, αλλά και για τις πολιτιστικές διαδρομές στα βυζαντινά και μεταβυζαντινά μοναστήρια και αρχαιολογικούς χώρους του νομού, θα υπάρχει στο περίπτερο τουριστικό και πληροφοριακό υλικό, σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή. Για δε τους επιχειρηματίες του τουρισμού, θα υπάρχει δυνατότητα να ενημερωθούν για τις προοπτικές και τις ευκαιρίες συνεργασίας με το Νομό Δράμας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024