Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟ πολιτισμός εργαλείο βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης
Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας διοργάνωσε ημερίδα στο ξενοδοχείο Hilton

Ο πολιτισμός εργαλείο βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης

Την προβολή της Μεσσηνίας ως τουριστικού προορισμού και την ενημέρωση των επαγγελματιών του τουριστικού τομέα για τις μορφές θεματικού τουρισμού, είχε ως στόχο εσπερίδα του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας διοργάνωσε εσπερίδα με θέμα “Ο πολιτισμός εργαλείο βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης” το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, στο πλαίσιο του Πολυσυνεδρίου Capital + Vision και σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Ομιλητές ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομος, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα “Μεσσηνία και Θρησκευτικός Τουρισμός”, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιώργος Καραμπάτος που παρουσίασε τις συνδυασμένες δράσεις που υλοποιεί για τον τουρισμό στην Μεσσηνία το Γραφείο Υποδοχής Συνεδρίων, Επισκεπτών & Θεματικού Τουρισμού Μεσσηνίας KCVB του Επιμελητηρίου, ο κ. Νίκος Κατσικερός, αντιπρόεδρος της ΤΕΜΕΣ Α.Ε, με θέμα ομιλίας “Αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος – υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και εμπειριών”, ενώ ενδιαφέρον παρουσίασαν δύο προτάσεις ιατρικού τουρισμού στη Μεσσηνία που παρουσίασαν ο κ. Αναστάσιος Πουλόπουλος, ιατρός νεφρολόγος – επιστημονικός διευθυντής Μονάδας Τεχνητού Νεφρού Μεσογειακού Κέντρου Διακοπών-Αιμοκάθαρσης Καλαμάτας και ο κ. Β. Τζωρτζάκης, χειρούργος ορθοπεδικός, πρόεδρος Πρότυπου Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας “Διάπλαση” Καλαμάτας.

Η εκδήλωση εντάσσεται στην προσπάθεια του Γραφείου Υποδοχής Συνεδρίων, Επισκεπτών & Θεματικού Τουρισμού Μεσσηνίας “KCVB” του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας για την προβολή της Μεσσηνίας ως τουριστικού προορισμού και την ενημέρωση των επαγγελματιών και εκπροσώπων του τουριστικού τομέα για τις μορφές θεματικού τουρισμού που είναι δυνατόν να ασκηθούν στη περιοχή.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024