Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΠΑ.ΣΟ.Κ.: Στόχος το βιώσιμο μέλλον του Ομίλου της Ολυμπιακής

ΠΑ.ΣΟ.Κ.: Στόχος το βιώσιμο μέλλον του Ομίλου της Ολυμπιακής

“Αναδεικνύονται, άλλη μια φορά, οι σοβαρές ευθύνες της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, η οποία επί 3,5 χρόνια υπονόμευσε την προσπάθεια ανασυγκρότησης και βιώσιμης προοπτικής της Ολυμπιακής και ακύρωσε τη διαπραγματευτική […]

“Αναδεικνύονται, άλλη μια φορά, οι σοβαρές ευθύνες της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, η οποία επί 3,5 χρόνια υπονόμευσε την προσπάθεια ανασυγκρότησης και βιώσιμης προοπτικής της Ολυμπιακής και ακύρωσε τη διαπραγματευτική της θέση<...>στις Βρυξέλλες. Προειδοποιούμε την κυβέρνηση να μην χρησιμοποιήσει ως άλλοθι την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για να καταθέσει τα όπλα και να δρομολογήσει σχέδιο διάλυσης και κλεισίματος της Ολυμπιακής”. Δήλωσαν σχετικά, μεταξύ άλλων, η υπεύθυνη του Τομέα Κοινωνικών Υποθέσεων του Πολιτικού Συντονιστικού Οργάνου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κα Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, και ο εισηγητής του ΚΤΕ Μεταφορών, κ. Χάρης Τσιόκας, με αφορμή την προχτεσινή απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, να κινήσει επίσημη διαδικασία έρευνας, σχετικά με ενδεχόμενες κρατικές ενισχύσεις, που χορηγήθηκαν στην Ολυμπιακή Αεροπορία Υπηρεσίες και στις Ολυμπιακές Αερογραμμές, την περίοδο 2004-2007.

Η Κυβέρνηση Οφείλει, κατά τους εκπροσώπους του ΠΑ.ΣΟ.Κ., να δώσει τη μάχη συντεταγμένα στα Ευρωπαϊκά Όργανα, για να εξασφαλίσει το βιώσιμο μέλλον του Ομίλου της Ολυμπιακής. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έχει καταθέσει τις προτάσεις του και θα συνεχίσει τον αγώνα στη Βουλή, μαζί με τους εργαζόμενους, για να κερδηθεί αυτή η μάχη, όπως επεσήμαναν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024