Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαρέμβαση για την ενίσχυση των δρομολογίων του ΟΣΕ στην Β.Α. Αττική
Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ανατολικής Αττικής

Παρέμβαση για την ενίσχυση των δρομολογίων του ΟΣΕ στην Β.Α. Αττική

Την άμεση παρέμβαση του Υπ. Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωστή Χατζηδάκη, προκειμένου να αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία της γραμμής του ΟΣΕ που εξυπηρετεί την Βορειοανατολική Αττική, ζητά ο Νομάρχης ΑνατολικήςΑττικής, […]

Την άμεση παρέμβαση του Υπ. Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωστή Χατζηδάκη, προκειμένου να αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία της γραμμής του ΟΣΕ που εξυπηρετεί την Βορειοανατολική Αττική, ζητά ο Νομάρχης Ανατολικής<...>Αττικής, κ. Λ. Κουρής, με επιστολή του προς τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα Καθηγητή Σ. Σιμόπουλο.

Στην επιστολή τονίζεται ότι το θέμα τίθεται για πολλοστή φορά, δεδομένου ότι οι διαβεβαιώσεις των υπευθύνων του ΟΣΕ για σύντομη αποκατάσταση της ομαλής ροής των δρομολογίων δεν υλοποιήθηκαν με αποτέλεσμα να δημιουργούνται έντονες διαμαρτυρίες των επιβατών που ταλαιπωρούνται.

“Αν μάλιστα ληφθεί υπόψη”, επισημαίνει ο Νομάρχης κ. Κουρής, “ότι η γεωμορφολογία της Βορειοανατολικής Αττικής δεν επιτρέπει εναλλακτική δυνατότητα χρησιμοποίησης άλλων συγκοινωνιακών μέσων, καθίσταται αναγκαία η άμεση λήψη μέτρων προκειμένου να βελτιωθεί η λειτουργικότητα της γραμμής του ΟΣΕ”.

Προκειμένου να γίνουν οι εξειδικευμένες και επικαιροποιημένες παρατηρήσεις και προτάσεις για κάθε περιοχή προτείνεται συνάντηση με τους Δημάρχους και Κοινοτάρχες των 10 ΟΤΑ (Αχαρνές, Αγ. Στέφανος, Δροσιά, `Ανοιξη, Κρυονέρι, Αφίδνες, Καπανδρίτι, Πολυδένδρι, Μαλακάσα, Αυλώνας), που εξυπηρετούνται από την ανωτέρω γραμμή του ΟΣΕ, ώστε να προχωρήσει άμεσα η ενίσχυση του μέσου αυτού σταθερής τροχιάς στην ραγδαία αναπτυσσόμενη αυτή περιοχή.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024