Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠοινή φυλάκισης 3,5 χρόνων για την διευθύντρια και την υπάλληλο του ΕΟΤ Κεντρικής Μακεδονίας
Κρίθηκαν ένοχες από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελοδικείο Θεσσαλονίκης

Ποινή φυλάκισης 3,5 χρόνων για την διευθύντρια και την υπάλληλο του ΕΟΤ Κεντρικής Μακεδονίας

Το "φακελάκι" έφερε ενώπιον της δικαιοσύνης τις δύο εργαζόμενες στον ΕΟΤ οι οποίες καταδικάστηκαν αλλά άσκησαν έφεση και αφεθησαν ελεύθερες.

Σύμφωνα τη δικογραφία 35χρονος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στον Πλαταμώνα Πιερίας εξαναγκάστηκε να παραδώσει “φακελάκι” στις δύο κατηγορούμενες προκειμένου να εξασφαλίσει τη λειτουργία του εστιατορίου του, η άδεια του οποίου είχε ανακληθεί πρόσφατα.  

Σύμφωνα με την κατάθεση του επιχειρηματία στο δικαστήριο αρχικά του ζητήθηκε το ποσό των 3.000 ευρώ προκειμένου να του χορηγηθεί η άδεια αλλά ο ίδιος κατάφερε να ρίξει το ποσό στα 2.500 ευρώ, αφού πρώτα είχε ειδοποιήσει την αστυνομία.

Από την πλευρά της η διευθύντρια αρνήθηκε την ενοχή της και κατηγόρησε την υφιστάμενη της για σκευωρία σε βάρος της ενώ η 50χρονη υπάλληλος ομολόγησε τις πράξεις τις και παραδέχτηκε ότι η ίδια λειτουργούσε ως “μεζάσουσα” μεταξύ της προϊσταμένης και του επιχειρηματία.

Γεγονός πάντως είναι ότι η 54χρονη διευθύντρια κρίθηκε ένοχη για τα αδικήματα της παθητικής δωροδοκίας και της ηθικής αυτουργίας σε εκβίαση, ενώ η 50χρονη υπάλληλος για τις πράξεις της παθητικής δωροδοκίας και της εκβίασης. Οι δύο γυναίκες άσκησαν έφεση και αφέθησαν ελεύθερες.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι διωκτικές αρχές έχουν υπόψη τους και ερευνούν και άλλες καταγγελίες που αφορούν στην περιφερειακή διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας του ΕΟΤ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024