Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΠρόταση μείωσης των τελών προσγείωσης για την προσέλκυση αεροπορικών εταιρειών low-cost
Βουλευτής Δωδεκανήσου και Γραμματέας του Τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ

Πρόταση μείωσης των τελών προσγείωσης για την προσέλκυση αεροπορικών εταιρειών low-cost

Aγνοια για το σπατόσημο φάνηκε ότι έχει ο υφυπουργός Μεταφορών κ. Μπεκίρης κατά τη διάρκεια συζήτησης στη Βουλή Επίκαιρης Ερώτησης του βουλευτή Δωδεκανήσου και Γραμματέα του Τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Νικητιάδη, σχετικώς με την μείωση των τελών…

Aγνοια για το σπατόσημο φάνηκε ότι έχει ο υφυπουργός Μεταφορών κ. Μπεκίρης κατά τη διάρκεια συζήτησης στη Βουλή Επίκαιρης Ερώτησης του<...> βουλευτή Δωδεκανήσου και Γραμματέα του Τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Νικητιάδη, σχετικώς με την μείωση των τελών προσγείωσης στο αεροδρόμιο της Κω, μετά την κατ΄αρχήν συνεννόηση που έχουν κάνει Δήμοι του νησιού με αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους.

Τόσο στην πρωτολογία του όσο και στην δευτερολογία του ο κ. υφυπουργός επέμενε να μιλά μόνο για τα τέλη εξυπηρέτησης εδάφους, τα οποία προσδιορίζονται και εισπράττονται από την αντίστοιχη Υπηρεσία της Ολυμπιακής Αεροπορίας, αγνοώντας ότι τέλη προσγείωσης επιβάλει και η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Παρά την επισήμανση του κ. Νικητιάδη ότι και η ΥΠΑ εισπράττει τέλη τα οποία είναι πολύ μεγαλύτερα, ο κ. υφυπουργός εξακολούθησε να αναφέρεται στην Ολυμπιακή Αεροπορία και στην μέσω αυτής διερεύνηση των δυνατοτήτων μείωσης των τελών, σαν να μην υφίσταται η ΥΠΑ για το Υπουργείο Μεταφορών.

Στόχος της ερώτησης του κ. Νικητιάδη με την οποία προτείνεται η μείωση των τελών προσγείωσης είναι η προσέλκυση αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024