Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςNavigator: Κρουαζιέρες στην πολυτέλεια
Νέες κρουαζιέρες στη Μεσόγειο από το Μάρτιο

Navigator: Κρουαζιέρες στην πολυτέλεια

Πρωτοπόρος tour operator στην Ελλάδα, η Navigator προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για συναντήσεις, ταξίδια κινήτρων, συνέδρια και εκθέσεις και όλες τις περιηγήσεις στην Αθήνα και σε άλλα μέρη στην Ελλάδα. Πρόκειται […]

Πρωτοπόρος tour operator στην Ελλάδα, η Navigator προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για συναντήσεις, ταξίδια κινήτρων, συνέδρια και εκθέσεις και όλες<...> τις περιηγήσεις στην Αθήνα και σε άλλα μέρη στην Ελλάδα.

Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα, με περισσότερα από 40 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην εγχώρια αγορά. Ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1962 και καλύπτει κάθε μορφή τουριστικών αναγκών, από κρατήσεις ξενοδοχείων και επίγεια εξυπηρέτηση, από μεταφορές έως οργανωμένες περιηγήσεις, και από πώληση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων έως την παροχή και προώθηση ολοκληρωμένων πακέτων κρουαζιέρων πολυτελείας καθώς αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο (GSA) σε Ελλάδα και Κύπρο των εταιρειών Royal Caribbean International, Celebrity Cruises και Azamara Cruises, θυγατρικών της Royal Caribbean Cruises.

Φέτος την άνοιξη -και συγκεκριμένα το Μάρτιο- η Royal Caribbean International προσφέρει κρουαζιέρες στην Μεσόγειο με το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο “Brilliance of the Seas”. Πιο συγκεκριμένα, το κρουαζιερόπλοιο θα αναχωρήσει στις 20 Μαρτίου και 10 Απριλίου από την Βαρκελώνη και θα πραγματοποιήσει κρουαζιέρες 11 ημερών στα Κανάρια Νησιά και το Μαρόκο. Το Brilliance of the Seas, κατά την περιήγησή του στα νερά της Μεσογείου θα επισκεφτεί το ιστορικό λιμάνι της Μάλαγας, το Λανζαρότε και την Τενερίφη, το μεγαλύτερο από τα επτά νησιά που αποτελούν τις Κανάριες Νήσους, την κοσμοπολίτικη Καζαμπλάνκα, το μεγαλύτερο λιμάνι της Β. Αφρικής και μια από τις πιο avant-garde πόλεις του Μαρόκου, τη γοητευτική Σεβίλλη, πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας, με τα ανεπανάληπτα μνημεία, πατρίδα του φλαμένκο και των ταυρομαχιών και θα επιστρέψει και πάλι στην Βαρκελώνη, την εντυπωσιακή πόλη με την πλούσια ιστορία και την μεγάλη παράδοση στις εικαστικές τέχνες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024