Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣε ύφεση τα μεγάλα πύρινα μέτωπα

Σε ύφεση τα μεγάλα πύρινα μέτωπα

Τις μάχες με τις φλόγες φαίνεται να κερδίζουν μέρα με τη μέρα οι δασοπυροσβέστες, αλλά και οι κάτοικοι πολλών περιοχών, που αντιμετώπισαν και χτες θαρραλέα την πύρινη λαίλαπα, που στο […]

Τις μάχες με τις φλόγες φαίνεται να κερδίζουν μέρα με τη μέρα οι δασοπυροσβέστες, αλλά και οι κάτοικοι πολλών περιοχών, που αντιμετώπισαν και χτες θαρραλέα την πύρινη λαίλαπα, που στο πέρασμα της απειλεί ανθρώπινες ζωές<...>και περιουσίες. Η βοήθεια των εναέριων, αλλά και επίγειων δυνάμεων της πυροσβεστικής ήταν σε πολλά σημεία καταλυτική, με αποτέλεσμα όλα τα πύρινα μέτωπα, χάριν στην μείωση και των ανέμων, να τεθούν από τις πρώτες χτεσινές ώρες υπό έλεγχο.

Οι πυρκαγιές σε Εύβοια, Ηλεία, Λακωνία, Μεσσηνία και Αρκαδία οριοθετήθηκαν, με το έργο της κατάσβεσης επικεντρωμένο στις εστίες εντός της περιμέτρου των πυρκαγιών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση ωστόσο της Πυροσβεστικής, χτες σημειώθηκαν και τρεις νέες ενάρξεις πυρκαγιών, στην Πικρή Λίμνη Κιλκίς, στις Πέτρες στο Ρέθυμνο και στις Καρυές της Φλώρινας, οι οποίες ευτυχώς αντιμετωπίστηκαν άμεσα από τις επίγειες δυνάμεις.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024