Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣεμινάριο για τη πρόληψη και τη διεύρυνση των αεροπορικών ατυχημάτων

Σεμινάριο για τη πρόληψη και τη διεύρυνση των αεροπορικών ατυχημάτων

Σεμινάριο, διαρκείας 2 εβδομάδων, σχετικά με την διαδικασία διερεύνησης αεροπορικών ατυχημάτων σύμφωνα με το Annex 13 του ICAO(International Civil Aviation Organisation) υλοποιείται από τις αρχές της εβδομάδας (Δευτέρα 18 Ιουλίου […]

Σεμινάριο, διαρκείας 2 εβδομάδων, σχετικά με την διαδικασία διερεύνησης αεροπορικών ατυχημάτων σύμφωνα με το Annex 13 του ICAO<...>(International Civil Aviation Organisation) υλοποιείται από τις αρχές της εβδομάδας (Δευτέρα 18 Ιουλίου 2005) στην Αθήνα.

Το σεμινάριο διοργανώθηκε από την Ελληνική Επιτροπή Διερεύνησης Ατυχημάτων & Ασφάλειας Πτήσεων – ΕΔΑΑΠ, πρόεδρος της οποίας είναι ο τέως Κυβερνήτης της Ο.Α., κ. Ακριβός Τσολάκης, ενώ εισηγητές του σεμιναρίου είναι οι κ.κ. Caj Eric Frostell & Ronald L. Schleede, ανώτερα στελέχη σχετικά με την πρόληψη και διερεύνηση αεροπορικών ατυχημάτων στον ICAO και NTSB (National Transport Safety Board) των Η.Π.Α. αντίστοιχα.

Το σεμινάριο αυτό παρακολουθούν 30 περίπου στελέχη από όλο το φάσμα της Αεροπορίας στη Χώρα μας, όπως από τις Ελληνικές αεροπορικές Εταιρίες, την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), τις Ένοπλες Δυνάμεις (Αεροπορία Στρατού, Πολεμικό Ναυτικό, Πολεμική Αεροπορία), την ΕΛ.ΑΣ., το Πυροσβεστικό Σώμα, το Λιμενικό Σώμα, την Γενική Αεροπορία και φυσικά στελέχη της ΕΔΑΑΠ.

Μάλιστα, στο τέλος του σεμιναρίου, και συγκεκριμένα στις 29 Αυγούστου, ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης θα απονείμει τα διπλώματα στους συμμετέχοντες, στα πλαίσια δεξίωσης που θα δοθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024