Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤάσος Μάης: Νέος γενικός διευθυντής της ΠΟΞ

Τάσος Μάης: Νέος γενικός διευθυντής της ΠΟΞ

Νέος γενικός διευθυντής από την 1η Ιουνίου 2006 για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων ανέλαβε ο οικονομολόγοςκ. Τάσος Μάης. Μετά από ενδελεχή εξέταση περισσότερων των 80 υποψηφίων στο πλαίσιο της γενικότερης […]

Νέος γενικός διευθυντής από την 1η Ιουνίου 2006 για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων ανέλαβε ο οικονομολόγος<...>κ. Τάσος Μάης. Μετά από ενδελεχή εξέταση περισσότερων των 80 υποψηφίων στο πλαίσιο της γενικότερης διαδικασίας αναδιοργάνωσης της ομοσπονδίας, το διοικητικό συμβούλιο επέλεξε τον κ. Μάη ως καταλληλότερο για τη νεοσύστατη θέση του γενικού διευθυντή της.

Πρώην εμπορικός διευθυντής της αεροπορικής Hellas Jet o κ. Μάης, έχει πλούσια εμπειρία για θέματα του ευρύτερου χώρου του τουρισμού. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στον τουριστικό χώρο και συγκεκριμένα στην αεροπορική βιομηχανία, το 1978. Παράλληλα απέκτησε το πτυχίο οικονομικών επιστημών (με ειδίκευση στην στατιστική) από την ανωτάτη εμπορική και συνέχισε με διακοπή της επαγγελματικής του πορείας για ένα χρόνο αποκτώντας το Master degree του στο Air Transport Management (1984), από το Cranfield Institute of Technology.

Έχει εργαστεί σε καταξιωμένες εταιρείες του χώρου, όπως Ολυμπιακή Αεροπορία, Virgin Atlantic Airways, Cyprus Airways και Hellas Jet κατέχοντας Διευθυντικές θέσεις στον ευρύτερο εμπορικό τομέα.

Ανάμεσα στα σημαντικότερα κριτήρια που συνέβαλαν στην επιλογή του ως διευθυντή της ΠΟΞ είναι η εμπειρία του στο λανσάρισμα νέων υπηρεσιών και καινοτόμων προϊόντων, οι εξειδικευμένες γνώσεις του επί της λειτουργίας των μηχανισμών της τουριστικής βιομηχανίας και η άριστη επαγγελματική σχέση που έχει δημιουργήσει με το σύνολο της τουριστικής αγοράς.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024