Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤο Lato Boutique Hotel “Leading Boutique Hotel” σε Ελλάδα και Ευρώπη για το 2008
Aπονομή δύο παγκόσμιας αναγνώρισης ταξιδιωτικών βραβείων (WTA) για το 2008

Το Lato Boutique Hotel “Leading Boutique Hotel” σε Ελλάδα και Ευρώπη για το 2008

Η 15η τελετή των Παγκόσμιων Ταξιδιωτικών Βραβείων (WTA) για Περιβαλλοντολογικές και Ευρωπαϊκές Διακρίσεις (Green & Europe Awards) πραγματοποιήθηκε στη Σλοβακία, όπου το Lato Boutique Hotel έλαβε ακόμα μία πολύ σημαντική […]

Η 15η τελετή των Παγκόσμιων Ταξιδιωτικών Βραβείων (WTA) για Περιβαλλοντολογικές και Ευρωπαϊκές Διακρίσεις (Green & Europe Awards)<...> πραγματοποιήθηκε στη Σλοβακία, όπου το Lato Boutique Hotel έλαβε ακόμα μία πολύ σημαντική αναγνώριση, αφού επιλέχθηκε σαν το Καλύτερο Boutique Ξενοδοχείο σε Ελλάδα και Ευρώπη για το 2008.

Είναι μεγάλη τιμή για το Lato Boutique Hotel να βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους και νικητές των βραβείων από το 2005. Το 2005 και το 2006 κέρδισε τον τίτλο του ηγετικού boutique Ξενοδοχείου στην Ελλάδα, το 2007 ήταν υποψήφιο για τον ίδιο τίτλο σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ το 2008 ψηφίστηκε ως το ηγετικό Boutique Ξενοδοχείο στην Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι υποψήφιοι των World Travel Awards (ή “Όσκαρ του Τουρισμού”, όπως τα έχει αποκαλέσει η εφημερίδα “Wall Street Journal”), βασίζονται στις ψηφοφορίες προηγούμενων ετών. Όλοι οι υποψήφιοι ελέγχονται και αξιολογούνται από εξειδικευμένους επαγγελματίες του Τουρισμού, κι έπειτα ετοιμάζεται λεπτομερής αναφορά σχετικά με θέματα όπως η ποιότητα των υπηρεσιών, οι υποδομές, η ικανοποίηση των πελατών. Κάθε χρόνο οι υποψήφιοι ανακοινώνονται στην έκθεση ITB, που πραγματοποιείται στη Γερμανία, και στο διαδίκτυο. Η διαδικασία της επιλογής γίνεται μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, από στελέχη του Τουρισμού ενώ η πλειοψηφία είναι ταξιδιωτικοί πράκτορες. Το 2008 δικαίωμα ψηφοφορίας είχε και το ταξιδιωτικό κοινό.

Το Lato Boutique Hotel βρίσκεται σε ένα από τα ομορφότερα κεντρικά σημεία του Ηρακλείου, με θέα στο Κρητικό Πέλαγος και το Ενετικό Κάστρο (Κουλέ). Διαθέτοντας 53 ευρύχωρα δωμάτια και 5 πολυτελείς σουίτες, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη διαμονή τους καθ’όλη τη διάρκεια του έτους, είτε ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή.

Λειτουργώντας από το 1978, το Λατώ έχει ολοκληρώσει 3 σημαντικές ανακαινίσεις στα έτη 1994 έως το 2002, οπότε και επεκτάθηκε. Ένα μεγάλο αναπτυξιακό σχέδιο πραγματοποιήθηκε τον χειμώνα του 2007, με την αναδόμηση όλων των ισογείων χώρων του Ξενοδοχείου και την κατασκευή του Γκουρμέ Εστιατορίου Brillant, χώρου με ιδιαίτερη αισθητική και κομψότητα, όπου η Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα αποθεώνει τα προϊόντα της Κρητικής γης. Η πιο πρόσφατη εργασία έλαβε χώρα την άνοιξη του 2008, με την ολοκληρωτική ανακαίνιση της ταράτσας του Λατώ, που μετονομάστηκε σε Herbs’ Garden. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν εξαιρετικές γευστικές δημιουργίες σε έναν κομψό «Κήπο» πλαισιωμένο από Κρητικά βότανα, με θέα στο Κρητικό Πέλαγος.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024