Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΕξερεύνηση της Βραζιλίας με το νέο Star Alliance Airpass
Η Star Alliance προσφέρει τώρα 14 διαφορετικά πακέτα ναύλων

Εξερεύνηση της Βραζιλίας με το νέο Star Alliance Airpass

Εκτός από μεγαλύτερη χώρα της Νότιας Αμερικής, η Βραζιλία είναι μάλλον και μία από τις πιο μαγευτικές. Η χώρα προσφέρει ευρύ φάσμα επιλογών ικανοποιώντας και τους πιο ξεχωριστούς και απαιτητικούς […]

Εκτός από μεγαλύτερη χώρα της Νότιας Αμερικής, η Βραζιλία είναι μάλλον και μία από τις πιο μαγευτικές. Η χώρα προσφέρει ευρύ φάσμα<...> επιλογών ικανοποιώντας και τους πιο ξεχωριστούς και απαιτητικούς ταξιδιώτες. Τώρα με το Star Alliance Brazil Airpass, μπορεί κανείς να εξερευνήσει καλύτερα και ευκολότερα τους συναρπαστικούς προορισμούς και τις ομορφιές της Βραζιλίας. Το Brazil Airpass δίνει τη δυνατότητα ταξιδίων σε όλο το εσωτερικό δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας TAM, που εξυπηρετεί πάνω από 45 προορισμούς.

Οι επιβάτες επιλέγουν μόνοι τους τη διαδρομή τους, υπό την προϋπόθεση ότι περιλαμβάνει 4-9 κουπόνια πτήσης. Μολονότι μπορούν να επισκεφθούν μόνο μια φορά την κάθε πόλη, έχουν το δικαίωμα εσωτερικών ανταποκρίσεων από το ίδιο αεροδρόμιο. Ο ναύλος διαφέρει ανάλογα με τον αριθμό των κουπονιών που διαθέτουν και τη διαθεσιμότητα θέσεων κατά την κράτηση.

“Το Star Alliance Brazil Airpass είναι ένα ακόμη παράδειγμα των πλεονεκτημάτων που προσφέρονται στους επιβάτες από μία αεροπορική συμμαχία. Συνεργαζόμενοι με το μέλος μας TAM Airlines, μπορούμε να προσφέρουμε ένα πολύ οικονομικό προϊόν σε όλους τους επιβάτες που ταξιδεύουν με τα μέλη της Star Alliance προς την Βραζιλία και θέλουν να εξερευνήσουν τα ποικίλα θέλγητρα που προσφέρει αυτή η μαγευτική χώρα”, δήλωσε ο κ. Christopher Korenke, αντιπρόεδρος Εμπορικού της Star Alliance.

Το Brazil Airpass πωλείται σε όλους τους μη Βραζιλιάνους υπηκόους με την αγορά ενός διεθνούς εισιτηρίου από οποιονδήποτε αερομεταφορέα μέλος της Star Alliance ή ενός εισιτηρίου Round-the-World της Star Alliance.

Το νέο προϊόν Brazil Airpass είναι αποτέλεσμα της πρόσφατης ένταξης του Bραζιλιάνικου αερομεταφορέα TAM, χάριν στην οποία η Star Alliance ενίσχυσε την παρουσία της στη Νότια Αμερική. Aλλα μέλη της Star Alliance που διαθέτουν πτήσεις προς την Βραζιλία είναι η Air Canada, Air China, Continental Airlines, Lufthansa, South African Airways, SWISS, TAP, Turkish Airlines, United και η US Airways.

Με το Brazil Airpass, η Star Alliance προσφέρει τώρα 14 διαφορετικά πακέτα ναύλων που περιλαμβάνουν τον δημοφιλή ναύλο Round-the-World, κυκλικούς ναύλους και περιφερειακά airpass.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024