Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΜνημόνιο συναντίληψης στις αερομεταφορές υπέγραψαν Κύπρος και Αίγυπτος

Μνημόνιο συναντίληψης στις αερομεταφορές υπέγραψαν Κύπρος και Αίγυπτος

Στην υπογραφή Μνημονίου συναντίληψης σε θέματα αερομεταφορών κατέληξαν η Κύπρος και η Αίγυπτος, έπειτα από τις διμερείς συνομιλίες που πραγματοποίησαν εκπρόσωποι των Αεροναυτικών Αρχών τους στις 3 και 4 Απριλίουστο […]

Στην υπογραφή Μνημονίου συναντίληψης σε θέματα αερομεταφορών κατέληξαν η Κύπρος και η Αίγυπτος, έπειτα από τις διμερείς συνομιλίες που πραγματοποίησαν εκπρόσωποι των Αεροναυτικών Αρχών τους στις 3 και 4 Απριλίου<...>στο Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων της Κύπρου.

Στόχος των δύο πλευρών ήταν η αναθεώρηση και ο εκσυγχρονισμός της υφιστάμενης συμφωνίας, η οποία χρονολογείται από το 1969, ώστε να είναι συμβατή με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης και να συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των δυο χωρών στον τομέα των αερομεταφορών.

Το σχετικό Μνημόνιο συναντίληψης υπέγραψαν, παρουσία του Υπουργού Συγκοινωνιών και Εργων κ. Νίκου Νικολαΐδη και του Αιγύπτιου Πρεσβευτή στην Κύπρο κ. Ahmed Ibrahim Ragheb, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Συγκοινωνιών και Εργων κ. Μάκης Κωνσταντινίδης, εκ μέρους των Αεροναυτικών Αρχών της Κύπρου, και ο κ. Nagy Saleh, εκ μέρους των Αεροναυτικών Αρχών της Αιγύπτου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024